Whitepapers, analyser og værktøjer

Mastering Next-Level Google Ads for e-commerce

Introduktion

Undgå almindelige Google Ads fejl: Tjek jeres setup med denne guide

Vores erfaring viser, at selv erfarne e-handels-ansvarlige overser flere af de funktioner og indstillinger, der i sidste ende kan gøre en afgørende forskel i et Google Ads-setup. Denne guide er skabt med det formål at levere dybdegående viden og strategiske indsigter, der kræves for at løfte et Google Ads-setup op på et højere niveau.

Med et digitalt landskab, der konstant ændrer sig, er det at være skarp på Google Ads en vedvarende rejse af læring og tilpasning – og ofte er det de små detaljer, der gør den store forskel for din virksomheds performance, og det er netop det, vi ønsker at åbne for med denne guide.

Vi er overbeviste om, at du vil finde vores tips og indsigter værdifulde og eksekverbare, og vi ser frem til at støtte jer i jeres stræben efter at skabe mere effektive og indtægtsgenererende kampagner med Google Ads.

Vores whitepaper går et skridt videre end det grundlæggende, og vil guide jer gennem avancerede aspekter af Google Ads. Dette er din nøgle til at finjustere dine kampagner og skabe forbedrede resultater for din e-handelsvirksomhed.

Next level Google ads
Whitepaper

Whitepaperet runder emner som:

  • Lær at opsætte og forstå konverteringstracking for at måle din kampagnes succes og ROI
  • Dyk ned i vigtige konto- og kampagneindstillinger, der kan påvirke din kampagnes succes
  • Lær at oprette og analysere rapporter for basal performance, konkurrencesituation, Forretnings-KPI'er og budget for at træffe informerede beslutninger
  • Bliv introduceret til nogle nyttige scripts, der hjælper dig med at automatisere processer og holde styr på din konto

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kasper Ebsen

CEO, Partner & Senior Consultant