Nyheder

KYNETIC optager ny Partner i ejerkredsen og accelerer sin rejse mod at blive et af verdens bedste performance marketing bureauer

KYNETIC accelerer rejsen mod at blive ét af verdens førende performance marketing bureauer, og har derfor pr. 1. januar forfremmet Jeppe Juul Sørensen til CCO & Senior Partner. Dermed bliver han en del af bureauets ejerkreds og direktion, og får det det daglige ansvar for den kommercielle udvikling.

Jeppe har en fortid fra både industrisiden med bl.a. Tulip, Grundfos og Commodities, samt centrale roller hos to af Nordens største mediebureauer IUM og OMD. Denne erfaring og indsigt gav et naturligt springbræt, til at revurdere digital marketing faget, og tilslutte sig KYNETICs fokus, på mere effektiv og mindre støjende digital markedsføring, ved at inkorporere brugen af kunstig intelligens og machine learning dybt i digital marketing paletten.

Ifølge CEO & Senior Partner, Kasper Ebsen, har det været et mål fra starten af, at Jeppe en dag skulle blive partner og en del af den øverste ledelse. Han uddyber:

Vi er kun 2,5 år gamle, og vi har allerede nu sat vores mærke på digital marketing herhjemme, gennem nogle af de absolut bedste resultater i branchen på tværs af vores kunder. Vi definerer os selv som en hybrid mellem Google og McKinsey. De klassiske digital marketingdiscipliner som SEO, online annoncering og marketing automation kombineret med data-science, AI- og tung forretningsforståelse – En cocktail som ingen andre har i branchen.

Netop det fokus har været et centralt i vores ledelse, som Jeppe har været en del af siden han kom til i 2019. Vi deler visionen om at bygge et af verdens førende performance marketing bureauer, så det glæder os, at kunne offentliggøre partnerskabet, som samtidig viser at der ikke er noget glasloft for udviklingen i huset”

 

“Fremtidens digitale markedsføring og annoncering vil i høj grad være drevet af kunstig intelligens og machine learning. Og den mission var vi de første i branchen, til at bevæge os ud på" - Jeppe Juul Sørensen, CCO & Senior Partner KYNETIC

Jeppe fortsætter; ”Vi har et fantastisk team og allerede nu kan vi se, både på de rå resultater, den vækst vi skaber hos vores kunder og de priser vi vinder, at det ikke kun er varm luft.

Vores marketings-faglige, tekniske dybde og faglige grundighed, går dybere end jeg har oplevet andetsteds. Derfor glæder jeg mig nu til, at have en større hånd på kogepladen og sætte strøm til de vækstambitioner, vi har i både ind- og udland over de kommende år”, fortsætter Jeppe Juul Sørensen, der skifter titlen som Head of Strategy & Growth ud med CCO & Senior Partner.

Direktionen og ejerkredsen udgør pr. 1.1.2021 nu (fra venstre på billedet): CEO & Senior Partner Kasper Ebsen, CTO & Senior Partner Tommy Arildslund og CCO & Senior Partner Jeppe Juul Sørensen

KYNETIC vil ændre branchen for altid

Med en mission om at være frontløbere i den 3. digitale tidsalder (AI), og samtidig udfordre den traditionelle online-marketing-branche, så KYNETIC dagens lys i slutningen af 2018. KYNETIC henvender sig primært til mellemstore og store virksomheder, samt ambitiøse startups.

Med et særligt fokus på at gøre brug af data, automation og kunstig intelligens til at sætte nye standarder for resultater og effekt, er KYNETIC med til at sætte nye standarder i branchen. Det sker i en integreret proces, hvor huset udfordrer de klassiske mediebureauer på højere transparens, dybere  grundighed og bedre vilkår ift. dataejerskab, bindinger og agilitet (Læs mere om tilgangen her)

I dag har KYNETIC +50 kunder der bl.a. omfatter Bonnier Publications, Bloomit, Pensam, Eurodan-huse, Bisnode m.fl. Udover at være et af Nordens højeste ratede certificerede Facebook Agencies, har KYNETIC over de sidste 12 måneder været nomineret til 6 effekt-priser heriblandt: Nordic Search Awards, Rambukken og, 4 x E-handelspriser og hvor de i førstnævnte gik hele vejen og vandt prisen for Bedste Online Marketing Kampagne i Danmark.

  • Kontorer i København og Aarhus
  • Hjælper kunder i +20 markeder
  • Landets højest ratede Facebook Ads Bureau
  • Vinder af Nordic Search Awards 2020 for bedste resultater med SEO/SEM i Danmark
  • Håndterer +1 mia kroner i adspends, marketingbudgetter og kunde-indtjening
  • Et af Nordens hurtigst vækstende bureauer
  • Eneste bureau af vores slags og første bureau der specialiserede sig dybt i AI i marketing-sammenhæng
  • Vores værdier er: Kvalitet, Vækst, Transparens, Fortrolighed, Ydmyghed og Ærgerrighed.

 

Fakta om KYNETIC

Læs mere om KYNETIC her.


Læs øvrig omtale af nyheden hos

Bureaubiz og Dansk Markedsføring 

 

Vi er arkitekterne bag førende digital marketing setups
Digital markedsføring accelereret af data, automation & AI

Eneste bureau specialiseret i at opnå højere ROI ved at integrere AI og automation dybt i vores indsats

Dyb viden og indgående erfaring

+18 års erfaring fra en lang række af Nordens største og mest ambitiøse brands og virksomheder

Markedsledende resultater og cases

+200 ambitiøse vækstcases bag os fra både ind- og -udland med markant vækst af forretningskritiske KPI’er

Førende digital marketing konsulenthus

Højeste scorende Facbook Bureau i landet, Vinder af Nordic Search Awards for best resultater og et de hurtigst vækstende bureauer i Norden