Viden

Verdens første digital marketing bureau drevet af kunstig intelligens

Velkommen til KYNETIC

KYNETIC er et nyt dansk-ejet digital-marketing bureau og konsulenthus med fokus på digital markedsføring og digitale marketing strategier drevet af kunstig intelligens. Med kontor i Aarhus og København vil KYNETIC hjælpe skandinaviske virksomheder og offentlige institutioner med at nå deres digitale målsætninger.

KYNETIC er stiftet af Tommy Aridslund og Kasper Ebsen, som begge har mere end 15 års erfaring med digital markedsføring og digital vækst. De repræsenterer erfaringer fra begge sidder af bordet – både kundesiden og bureausiden og har hjulpet hundredevis af virksomheder med at vækste, øge deres indtjening og skabe stærkere brands.

Som verdens først digital marketing bureau drevet af kunstig intelligens, tager KYNETIC marketing strategier og data-drevet markedsføring til et nyt niveau: 

“I 2035 spås det at virksomheder gennemsnitligt kan vækste deres virksomhed med 38% ved brug af kunstig intelligens og vi spår, at virksomheder kan vækste 20-50% på deres nøgle KPI’er, ved at arbejde med digital markedsføring drevet af kunstig intelligens, på tværs af kunderejser og på tværs af kanaler.”

CEO & Founder, Kasper Ebsen


Til det gør KYNETIC brug af en masse teknologi og systemer, som kombineret med et AI-first mindset og 2 egen-udviklede frameworks, skal være værktøjskassen for nogle af landets dygtigste specialister, når de skal hjælpe kunder og offentlige insutioner med skabe bedre relationer med deres målgrupper, mere vækst og naturligvis øget indtjening.

De to frameworks kaldes GROW og JOURNEY, og er begge et led i at kunne tænke strategisk og eksekvere effektivt på tværs af kunderejser og touchpoints, som gøre brug af best-of-breed-teknologi.

“GROW bruger vi til at sikre at vi jagter reelle værdiskabende resultater. Dvs. mindre snak og flere konkrete  actions, som leder til målbare resulter. JOURNEY bruger vi så til at eksekvere efter. Her tager vi udgangspunkt i kundens kunderejse set fra både virksomhedens synspunkt og forbrugerens sysnpunkt. Det kombinerer vi så med de rette kanaler, de rette indsatsområder og vores teknologi”

CPO & Founder, Tommy Arildslund


KYNETIC gik i luften d. 15. august 2018 og har adresse på Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C og Fruebjergvej 3, 2100 København Ø.

Pressehenvendelser kan ske til press@kynetic.dk og pressekit inkl. logo kan downloades her.

Øvrige henvendelser kan ske til kontakt@kynetic.dk

Vi er arkitekterne bag førende digital marketing setups
Digital markedsføring accelereret af data, automation & AI

Eneste bureau specialiseret i at opnå højere ROI ved at integrere AI og automation dybt i vores indsats

Dyb viden og indgående erfaring

+18 års erfaring fra en lang række af Nordens største og mest ambitiøse brands og virksomheder

Markedsledende resultater og cases

+200 ambitiøse vækstcases bag os fra både ind- og -udland med markant vækst af forretningskritiske KPI’er

Førende digital marketing konsulenthus

Højeste scorende Facbook Bureau i landet, Vinder af Nordic Search Awards for best resultater og et de hurtigst vækstende bureauer i Norden