Viden

MANIFEST - Det kæmper vi for

I den omfattende digitalisering af samfundet gennem de seneste 20 år, er e-handel, informationssøgning og digital selvbetjening blevet en markant del af vores hverdage.

 • +80% af kunder i fysiske butikker bruger deres telefon til, at lave online-søgninger for at træffe en beslutning om købet
 • +80% af forbrugeren foretager online research inden de køber
 • +70% af forbrugere, der laver en lokal-søgning står i en fysik butik inden for 24 timer
 • +50% af alt webtrafik i vesten sker nu på mobilen
 • Den typiske forbruger har mere end 6 touch points før et køb, og det er en fordobling over de seneste 10 år

 

Derfor er e-handel, online forretning, og digital markedsføring blevet essentielt for de fleste virksomheder og institutioner. Ikke bare for at skabe mere forretning og vækst, men for at sikre deres overlevelse, relevans og relation til (for)brugerne.

Vi tror dog på at vi står ved en skillevej. En ny begyndelse. Hvor teknologien bruges til at skabe bedre markedsføring, mere relevans, dybere indsigt og mere vækst. Og netop den teknologi, kan i de det rette hænder, hjælpe virksomheder som aldrig før.

Vi ved at forbrugerne ønsker mere relevans, og vi ved, at virksomhederne ønsker, at blive mere relevante. Vi ved også, at op til 80% af alt digital markedsføring, er spildte penge. Det kan gøres bedre.

Bedre ved, at kombinere det, der gøres godt i dag, med fremtidens avancerede teknologi. Og her kommer kunstig intelligens ind i billedet. Vi står midt i den 3. digitale bølge. Først kom computeren som demokratiserede computerkraft, så kom internettet, der skabte ubegrænset adgang til information og nu er AI ved at transfomere brancher for altid. Og netop i marketing vurderer førende tech- og -vidensvirksomheder som Google, Facebook, McKinsey, Microsoft m.fl. at potientialet er størst. 

Og årsagen er simpel. 

Algoritmer og matematisk regnekraft outperformer os mennesker. Omvendt kræver det at vi mennesker facilitere strategierne, så intelligensen udnyttes bedst muligt. Med andre et tæt parløb mellem vi mennesker og teknologien.

Play Video

Digital markedsføring drevet af kunstig intelligens.

Grundlæggende vil kunstig intelligens ændre markedsføring og digial markedsføring de kommende 20-30 år og vi står allerede et par år inden i processen. Som verdens første bureau med fokus var reelt ikke pioneerer, men egentlig early adopters.

Google annoncerede allerede i 2017 deres skifte fra mobile-first strategy til AI-first og med et skulle alle projekter hos Google have en central AI-dimension. Hvorfor? Fordi AI er modnet i en sådan grad at det er alfa omega for at skabe det bedste produkt i fremtiden. Og i vores tilfælde er produktet digital markedsføring.

Vi mener grundlæggende at

1) Digital markedsføring skal støje mindre.

2) Det der kan automatiseres bør automatiseres

3) Relevant kommuninikation performer bedst

For at lykkedes effektivt med det, kræver det data og kunstig intelligens til at understøtte alle 3 områder effektivt. Og fører vi det ud i livet, kan vi allerede se på de kundecases, vi har skabt, at netop det fokus er en gamechanger . Og derfor er KYNETIC sat i verden.

Vores vision er at accellerere brugen af kunstig intelligens i marketing-sammenhæng og skabe en af verdens førende performance-marketing bureauer.

Det gør vi ved at inkorporere kunstig intelligens, machine learning og deep learning i vores arbejde i digital marketing strategierne opdelt i det vi kalder embedded machine learning og applied machine learning. Embedded er at mestre den AI der er i de gængse kanaler; Google Facebook, Linkedin, Bing mm.

Alle de kanaler er bygget op omkring AI-kerner der er centralt i deres annonceringsværktøjer. Dem forstår vi dybere end de fleste og kan på den måde eksekvere mere effektivt. Hertil kommer applied AI. Her tilføjer vi noget 3. parts teknologi til vores arbejde med vores kunders digital marketing strategi. Det kan være en personaliseringsplatform, data-science for øget indsigt eller vores eget tech-stack med frameworks og værktøjer der løfter niveauet.

Så samlet er vores AI-first tilgang en kombination af tre grundlæggende elementer: Et førende digital marketing håndværk på tværs af annoncering, SEO, marketing automation mm. Et teknisk setup med eget propirotære tech stack. Og et strategisk fokus og mindset om at fremtidens digital markedsføring skal drives med brugen af kunstig intelligens.

De næste 15 år bliver grundlæggende

I 2035 spås det, at virksomheder gennemsnitligt kan vækste deres virksomhed med 38% ved brug af kunstig intelligens, og vi spår, at virksomheder kan vækste 20-50% på deres nøgle KPI’er ved, at arbejde med digital markedsføring, drevet af kunstig intelligens, på tværs af kunderejser og på tværs af kanaler.

Med nogle af branchens bedste specialister, hjælper vi derfor virksomheder og ledere med digital strategi og kontinuerlig eksekvering af marketingkanaler som Google, Facebook, Amazon, Email, Medienetværk og Marketing Automation mm. 

Vi arbejder fokuserett med de kanaler, der skal flytte jeres virksomhed eller organisation til næste niveau, og vores processer er udviklet til at give indsigt i kunderejser, forstå forbrugeradfærd og sikre høj kvalitet, agilitet, det rette fokus og et transparent samarbejde. 

Sådan skaber vi værdi

Grundlæggende kombinerer vi dyb specialiseret viden, internationalt udsyn og fremtidens teknologi. Med digital markedsføring, drevet af kunstig intelligens via vores frameworks, sætter vi ekstra boost på de digitale kanaler og skaber mere vækst, mere afkast og flere kunder, end traditionel online markedsføring. 

Som bannerfører for effektiv digital markedsføring, ser vi det som vores eksistensgrundlag, at hjælpe virksomheder og organisationer med, at udarbejde stærkere og mere effektive digitale strategier, som også skaber en bedre oplevelse for forbrugeren, og knytter tættere bånd mellem virksomhed og kunde. Derfor er vi ikke kun med til at forme morgendagens virksomheder, men er med til at skabe fremtidens vindere.

Et dybt specialiseret konsulenthus bygget til at hjælpe virksomheder med vækst

Vi tror på der sidder utroligt dygtige mennesker hos de virksomheder og kunder, vi arbejder med. Vi tror også på at de, i en kombination med os, hårdt knofedt og fremtidens teknologi, kan rykke længere.

KYNETIC er bygget fra bunden til, at understøtte virksomheder og organisationer i deres ambitioner om at skabe konkurrencemæssige fordele og kommunikere bedre med deres målgrupper. Vi kalder det vores DNA og vores DNA kan bedst beskrives som følgende 4 elementer: 1. Den værdi vi skaber 2. Det vores hjerter brænder for. 3 vores værdier og 4. det vi tror på.

Den værdi vi skaber
 • Vi skaber større omsætning, mere afkast og flere kunder end traditionel online markedsføring.

 

Vores hjerter brænder for
 • Digital markedsføring
 • Kunstig intelligens
 • Vækst af virksomheder og organisationer

 

Værdier
 • Ledestjerner – Vi er ledestjernen for førende digital markedsføring
 • Kvalitet – Vi er grundige, går i detaljer, leverer til tiden og leverer den højeste kvalitet
 • Vækst – Vækst af jeres nøgle-KPI’er er det vi lever og ånder for
 • Transparens – Fuld gennemsigtighed og indsigt. Vi mener transparens er jeres rettighed.
 • Fortrolighed – Vi arbejder med millioner af data. Jeres data. Og de er i sikre hænder.

 

Vi tror på
 1. At digital markedsføring kan gøres bedre, klogere og mere relevant
 2. At kunstig intelligens gør morgendagens digital markedsføring bedre og mere effektivt
 3. At digital marketing drevet af kunstig intelligens skaber bedre resultater end traditionel online markedsføring
 4. At kombinationen af maskiner, kunstig intelligens og de rette mennesker er nøglen til succes
 5. At indsigt og transparens er essentielt for at skabe et godt samarbejde
 6. At vi skal lave fejl, lære og gøre det bedre i morgen
 7. At vi ikke skal begå den samme fejl to gange
 8. At digital marketing er langt mere end et medieindkøb
 9. At vi får en bedre verden ved at skabe.
 10. At vi skal være en ledestjerne for førende digital markedsføring

 

Vi glæder os til fremtiden og tager ansvar for at bruge den

Digitaliseringen brager derudad og virksomheder tvinges med, om de vil det eller ej. Heldigvis er mange godt på vej, og vi oplever konstant virksomheder som formår, at fokusere, innovere og skabe utrolige resultater. 

I KYNETIC glæder vi os til fremtiden, og vi glæder os til at være en spydspids for effektiv digital markedsføring, der gør brug af kunstig intelligens, så vi sammen med vores kunder, kan skabe bedre markedsføring og bedre resultater med færre kompromiser og for færre annoncekroner. Det er det vi er her for og jo flere vi hjælper på rejsen, jo bedre.

KYNETIC – Digital marketing of Tomorrow

Vi er arkitekterne bag førende digital marketing setups
Digital markedsføring accelereret af data, automation & AI

Eneste bureau specialiseret i at opnå højere ROI ved at integrere AI og automation dybt i vores indsats

Dyb viden og indgående erfaring

+18 års erfaring fra en lang række af Nordens største og mest ambitiøse brands og virksomheder

Markedsledende resultater og cases

+200 ambitiøse vækstcases bag os fra både ind- og -udland med markant vækst af forretningskritiske KPI’er

Førende digital marketing konsulenthus

Højeste scorende Facbook Bureau i landet, Vinder af Nordic Search Awards for best resultater og et de hurtigst vækstende bureauer i Norden