Nyheder

Redoffice Konpap A/S har valgt KYNETIC som digital marketing partner

Vi kan nu offentliggøre, at Redoffice Konpap A/S har valgt KYNETIC som digital marketing partner.

Redoffice Konpap er et af landets største og mest serviceorienterede leverandører af kontorartikler, kontormaskiner, kontormøbler og emballage. Hjertet af virksomheden ligger i at skabe det perfekte kontormiljø, som er en af de mest essentielle dele, af en hvilken som helst virksomheds daglige drift. 

“Vi ser frem til samarbejdet med KYNETIC, som har skabt en stærk plan for vores digitale vækstrejse”, Bettina Deth Melchiorse, Digital Marketing Manager hos Redoffice Konpap A/S

Redoffice Konpap ønsker at skalere deres online B2C forretning gennem et samarbejde, der skal understøtte ambitionerne og forretningsstrategien dybt og bredt. Derfor kommer samarbejdet med KYNETIC til at være centraliseret om den komplette kunderejse på tværs af det digitale landskab, og herunder få skabt et fremtidigt fundament for tracking og centralisering af data. 

“Vi er utroligt glade for samarbejdet med Bettina og Redoffice Konpap. Det er et spændende samarbejde med fokus på skalering af den online B2C forretning, hvor vi skal udvikle os fra single channel til full funnel setup, med fokus på hele kunderejsen. Det er en rejse som vi ser meget frem til at tage sammen med dem” udtaler Kristina Kidmose, Client Director hos KYNETIC. 

Vi har allerede smurt ærmerne godt op, og vi glæder os til at skabe stærke resultater sammen.

Vi er arkitekterne bag førende digital marketing setups
Digital markedsføring accelereret af data, automation & AI

Eneste bureau specialiseret i at opnå højere ROI ved at integrere AI og automation dybt i vores indsats

Dyb viden og indgående erfaring

+18 års erfaring fra en lang række af Nordens største og mest ambitiøse brands og virksomheder

Markedsledende resultater og cases

+200 ambitiøse vækstcases bag os fra både ind- og -udland med markant vækst af forretningskritiske KPI’er

Førende digital marketing konsulenthus

Højeste scorende Facbook Bureau i landet, Vinder af Nordic Search Awards for best resultater og et de hurtigst vækstende bureauer i Norden