Onpage SEO - Bliv #1 med onpage optimering

Onpage SEO dækker over en lang række faktorer der til sammen er altafgørende i jagten på maksimal organisk synlighed. Vi har mere end 15 års erfaring med onpage SEO baseret organisk vækst for mere end 100 af Skandinaviens største og mest ambitiøse virksomheder.

Onpage SEO er fundamentet for topplaceringer i Google 🚀

Hvad er onpage SEO? Onpage SEO er fundamentet i din søgemaskineoptimering og dækker over en række parametre der bør optimeres for at opnå de bedste forudsætninger for at rangere på side 1 i Google. Der er tale om optimeringsarbejdet på jeres website med udgangspunkt i Googles retningslinjer. Arbejdet med onpage SEO negligeres af mange, men gang på gang ser vi på tværs af kunder, at man med den rette onpage SEO kan rykke rigtig meget.

Onpage SEO dækker bl.a. over følgende optimeringsmuligheder:

  • Optimering af title-tags og meta-descriptions
  • Produktion af højkvalitets content
  • Optimering af tekst-struktur og brug af headings
  • Optimering af jeres interne linkstruktur
  • Microtagging med schema.org
  • Semantiske HTML forbedringer
  • Optimering af billeders ALT-tekst
  • Sikre at jeres website ikke har døde links
  • Optimering af URL struktur
  • Brug af udgående links

Vidste du at:

Din URL struktur er afgørende for dine rankings? Google har tidligere fastslået at URL’er med 3-5 ord tillægges den største værdi og at de første ord ved længere URL’er vægter højest. Flere undersøgelser har desuden vist at korte URL’er har en sammenhæng med hvor godt du ranker.

Korte URL’er hjælper ikke kun med, at den individuelle side rangeres bedre. Brug af korte URL’er på hele dit website hjælper Google med at finde og crawle alle dine sider.

Yderligere er dine URL’er en stor del af, hvorvidt brugere af Google vælger at klikke på dit søgeresultat. CTR (click through rate) sender et signal til Google om relevansen af dine søgeresultater og er altså medvirkende til højere rankings, hvis dine søgeresultater har højt engagement.

Førende specialister i onpage optimering 🧠

Med +15 års erfaring fra arbejdet med SEO for nogle af Europas største og mest ambitiøse virksomheder, kombineret med vores know-how om data og analytics, hjælper vi virksomheder med at vinde de organiske topplaceringer i deres brancher, både nationalt og internationalt. 

Er I en ambitiøs virksomhed og bestræber I jer på at vinde jeres branche bl.a. ved at opnå maksimal organisk synlighed og indtage topplaceringerne på relevante søgninger? Så er vi måske et match. Kontakt os på kontakt@kynetic.dk eller 71740720, så tager vi en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe mod et SEO-optimeret website der er klar til at indtage side 1 på Google.

Med KYNETIC som jeres digital marketing samarbejdspartner varetages alle ovenstående opgaver af Nordens førende specialister med henblik på at opnå maksimal organisk synlighed. Vi tager udgangspunkt i vores avancerede efterspørgselsanalyse, der identificerer relevante søgninger inden for jeres forretningsområde samt udenom læggende søgninger, der kan tales ind i som en del af jeres topfunnel indsats.

Konkurrencen i søgemaskinerne er for alvor ved at spidse til og tendensen fortsætter. Har I ikke styr på jeres fundamentale onpage optimering, er det svært (læs: umuligt) at gøre sig forhåbninger om side 1 placeringer.

Sådan arbejder vi med onpage SEO 📊

Med vores granulerede SEO framework har vi opskriften på hvordan jeres website søgemaskineoptimeres og dermed hvordan I får de bedste forudsætninger for side 1 placeringer. Som et grundlæggende element i vores SEO framework har vi onpage optimering der baseres på vores avancerede efterspørgselsanalyse. Efter identificering af forretningskritiske og relevante søgninger, tales der der på jeres website ind i efterspørgslen som bl.a. imødekommes ved at optimere pagetitles, meta descriptions, URL’er, headings og billeder mv.

Få styr på jeres onpage SEO og tag jeres placeringer til nye højder

Med den rette onpage optimering i kombination med content marketing, et veloptimeret teknisk website og linkbuilding, kan I se frem til maksimal organisk synlighed og dermed sænke andelen af dyre clicks fra Google annoncering.

Ønsker I at opnå større synlighed og relevans, og sælge mere i søgemaskinerne, så kontakt os på kontakt@kynetic.dk eller pr. telefon 71740720 for en uforpligtende snak. Vi er ikke som andre SEO bureauer.

★★★★★

 

Nyeste virksomheder der har valgt KYNETIC

Brug for hjælp til jeres forretning?

Vi kan også hjælpe jer med

Digital Strategi

Vi laver både 360 graders digitale strategier og separate kanalstrategier med fokus på målbar vækst via indsigt i kunderejser, forbrugeradfærd og realistiske roadmaps.

Analyse og indsigt

Vores analytics-team kombiner webanalyse med business intelligence og predictive analytics for at give netop den indsigt, der sikrer, at der kan skabes de bedste resultater.

SEO

Vores omfattende SEO-framework sikrer dig øget synlighed og øget trafik fra Google og Bing. Frameworket består af 5 essentielle områder i en forretningskritisk SEO-indsats.

SEM

Med vores SEM-framework og best-in-class annonceringsværktøjer skaber vi klare målbare resultater på tværs af brancher med intelligent annoncering i Google Adwords, Google shopping, Bing Ads og retargeting.

Digitalt medieindryk & Display

Vi arbejder både top-funnel med at øge brand/produktkendskab og low-funnel med fokus på konverteringer. Vi arbejder med display-annoncering (RTB), dynamisk banner-udvikling, Youtube, native-ads, video-prerolls, in-app-ads og remarketing-setups.

Email & Automation

Med dyb specialisering i email-marketing og marketing-automation lige fra rekruttering og automatiske flows til data-management, inbound-marketing og multi-channel marketing automation setups, skaber vi relevans, leads og forretning på tværs af kunderejsen.

Sociale Medier

Vi skaber salg, leads, øget kendskabsgrad og forbrugerindsigt via de sociale medier. Vi er bl.a. specialiseret i avanceret annoncering på Facebook og retargeting, Instagram ads, Linkedin og Snapchat.

CRO

Med fokus på øget omsætning, engagement og optimale brugeroplevelser, arbejder vi med at forbedre forbrugerens digitale oplevelser igennem UX-optimeringer, splittest, personalisering og analyser, som leder til mere salg og øget loyalitet. 

Content Marketing

Content er typisk en essentiel del af en digital marketing strategi. Vi hjælper med, ved brug af data og indsigt, at skabe og distribuere content til de rette brugere/segmenter, på det rette sted, den rette tid og i den rette kontekst. 

Growth Hacking

Growth hacking handler om at tænke kreativt med data og skabe eksplosiv vækst. Vi kombinerer kreativitet med digital marketing virkemidler til at få dit produkt, app eller service ud til flere og ultimativt vækste jeres forretning hurtigere.

Amazon & Affiliate

Vi hjælper med at afsætte og markedsføre jeres varer i eksterne salgskanaler såsom Amazon, affiliate-websites og markedspladser. Typisk med fokus på højest mulig ROI.

Strategi & Sparring

Med udgangspunkt i vores viden, erfaringer og teknologier, yder vi løbende rådgivning til virksomheder, der ønsker sparring om deres digitale indsats, muligheder og udfordringer fra førende specialister.