ONPAGE SEP

Onpage SEO pĂĄvirker direkte din placering

Onpage SEO er optimeringsarbejde på et website, hvor flere afgørende parametre for en god placering på Google justeres og forbedres. Negligeres onpage SEO falder dit websites placering på Google. Hvilket er som at åbne døren til dine konkurrenters forretning for dine kunder.

Kontakt os

Opdatering af teknologier, hurtigere indekseringer og bedre rankings

Diriger kunderejser til dit site med Onpage SEO optimering

Ingen siloer, fuld transparens, højere relevans, mindre støj og større afkast

Hvad arbejder vi med

Onpage optimering ifølge Googles retningslinjer

Onpage SEO er et bærende element i søgemaskineoptimering. Begrebet dækker over en række parametre, der bør optimeres for at opnå de bedste forudsætninger for at rangere på side 1 i Google.

Optimeringsarbejdet på jeres website skal foregå med udgangspunkt i Googles retningslinjer. Vi ser gang på gang, på tværs af kunder, at den rette onpage SEO kan rykke forretningen langt. 

Onpage SEO dækker bl.a. over følgende optimeringsarbejde:

 

  • Optimering af title-tags og meta-descriptions
  • Optimering af tekst-struktur og brug af H-headings
  • Optimering af jeres interne linkstruktur
  • Schema.org opmærkninger i kildekoden
  • Semantisk opbygget HTML kode
  • Optimering af billeders alt-tekst
  • Sikre at jeres website ikke har døde links
  • Optimering af URL struktur
  • Brug af udgĂĄende links

 

Med +18 års erfaring fra arbejdet med SEO for nogle af Europas største og mest ambitiøse virksomheder, kombineret med vores know-how om data og analytics, hjælper vi virksomheder med at vinde de organiske topplaceringer i deres brancher, både nationalt og internationalt. 

Fremtidens digitale vindere vælger KYNETIC

Vi er anerkendt for vores digitale marketing af en lang række glade kunder baseret på samarbejder og vækstcases hvor onpage SEO har været en central del i indsatsen.

Hvordan vi arbejder med

Onpage optimering der løfter placeringer højere

Med vores granulerede SEO-framework har vi opskriften på, hvordan jeres website søgemaskineoptimeres og dermed hvordan I får de bedste forudsætninger for topplaceringer.

Et grundlæggende element i vores SEO framework er onpage optimering, der baseres på vores avancerede efterspørgselsanalyse. Efter identificering af forretningskritiske og relevante søgninger, tales der på jeres website ind i efterspørgslen som bl.a. imødekommes ved at optimere pagetitles, meta descriptions, URL’er, headings og billeder mv.

 

Med den rette onpage-optimering i kombination med content marketing, et veloptimeret teknisk website og linkbuilding, kan I se frem til maksimal organisk synlighed og dermed sænke andelen af dyre klik fra Google-annoncering.

 

Indsigter i

URL strukturens betydning for rankings

URL-struktur og -længde er afgørende for dine rankings. Yderligere er dine URL’er en stor del af, hvorvidt brugere af Google vælger at klikke på dit søgeresultat. Det influerer din CTR, som Google bruger i sin ranking af websites.

Flere undersøgelser har vist at korte URL’er har en sammenhæng med hvor godt du ranker. Google har tidligere fastslået at URL’er med 3-5 ord tillægges den største værdi og at de første ord ved længere URL’er vægter højest. Flere undersøgelser har desuden vist at korte URL’er har en sammenhæng med hvor godt du ranker. Korte URL’er hjælper ikke kun med, at den individuelle side rangeres bedre. Brug af korte URL’er på hele dit website hjælper Google med at finde og crawle alle dine sider.


Som tidligere nævnt, påvirker din URL yderligere CTR (click through rate), da det signalerer til Google, at sitet er relevant i forhold til brugerens søgning. Det medvirker i sidste ende til en højere ranking, når dine søgeresultater har højt engagement.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Mads-Mikkel Tarding

Senior Partner & Managing Director

eksperter

Danmarks førende eksperter hjælper jeres virksomhed med at skabe resultater

+18
ĂĄrs erfaring med digital marketing
+200
vækstcases er grundlag for vores erfaring
data-drevet marketing

Vi fĂĄr typisk 20-50% mere ud af jeres budgetter

Se alle fordelene
Søgemaskineoptimering

Typisk

25%

bedre rankings

SEM, PPC og social Ads

Typisk

30%

højere ROAS

RTB, display og medieindryk

Typisk

35%

øget awareness

Digital marketing strategi

Typisk

50%

højere ROI