Få flere kunder og øget omsætning med Danmarks førende Google Ads bureau

Danmarks førende Google Ads bureau

Som Nordens eneste digital marketing performance bureau accelereret af data, automation og AI, hjælper vi ambitiøse virksomheder og organisationer med at vinde deres brancher og få det maksimale ud af deres digital marketing budgetter.

introduktion til

Effektiv Google annoncering

Vækst jeres forretning med Nordens skarpeste Google Ads bureau

Få flere kunder og øget vækst med Google Ads annoncering accelereret af data, automation og machine learning. Som et af Nordens førende digital marketing bureauer, hjælper vi ambitiøse virksomheder med at vinde deres branche gennem intelligent digital markedsføring. Hos KYNETIC har vi kontorer i både Aarhus og København, men hjælper kunder med at vækste i +20 markeder globalt.

 

Lad os hjælpe jeres virksomhed med at:

Få større afkast på jeres marketing budget

Vækste jeres forretning til nye højder

Få bedre indsigt i jeres data og kunder

Spilde mindre marketingbudget

Certificeret Google Partner

KYNETIC er officiel Google Partner med specialiseringer i både Search Ads, Display bannerannoncering, Google Shopping og YouTube videoannoncering i Google Ads, hvilket betyder at vi opfylder Googles krav til effektiviteten af det Google Ads arbejde vi leverer for vores kunder.

Alle vores PPC-specialister er herudover certificerede inden for samtlige Google Ads specialiseringer, og uddannes løbende i den nyeste viden og trends inden for annoncering og digital marketing generelt, så vi altid er førende inden for vores felt, og kan sikre at vores kunder er det samme.

 

Med KYNETIC som jeres Google Ads bureau er I derfor sikret, at jeres online annoncering driftes af de absolut dygtigste Google eksperter i branchen gennem benhård eksekvering, boostet af best-in-class teknologi til automation og machine learning. Vi håndterer Google Ads annonceringen for brancheførende virksomheder i de fleste typer af brancher og i mange forskellige markeder, heriblandt DanDomain, Bisnode, Duka, Verdo, Simply.com, Bloomit og mange flere.

Bedre resultater med intelligent annoncering

Der spildes enorme summer på ineffektiv markedsføring. Op til 80% af al digital markedsføring og online annoncering er spildte penge grundet manglede indsigt i data og forståelse for brugernes adfærd og behov.

Samtidig har konkurrencen om kundernes opmærksomhed på tværs af de digitale platforme aldrig været hårdere, og priserne for annoncering i Google, Facebook og øvrige kanaler stiger og stiger som følge heraf.

Det gør vi noget ved. Med vores egne frameworks til mere intelligent annoncering, den nyeste teknologi, og en hyper-datadrevet tilgang til digital marketing, udfordrer vi de klassiske mediebureauer og de forældede og ineffektive metoder til markedsføring.

Med KYNETIC som jeres Google Ads bureau, får I en nytænkende og innovativ samarbejdspartner med dyb viden og indgående erfaring i at skabe brancheførende resultater og få meget mere ud af jeres nuværende marketingbudgetter.

Uanset om I har brug for hjælp til optimering og skalering af jeres eksisterende AdWords indsats, eller ikke tidligere har annonceret i Google, er vi jeres foretrukne partner.

Fremtidens digitale vindere vælger KYNETIC

Vi er anerkendt af en lang række kunder der er vækstet markant gennem et digital marketing samarbejde. Vores ekspertise inden for Google Ads har resulteret i utallige vækstcases.

Indsigter i

Google Ads kampagne setups

Nordens dygtigste Google Ads specialister

KYNETIC er stiftet på baggrund af over 15 års erfaring med digital marketing for brancheførende virksomheder, og mere end 100 vækst-cases inden for Ads annoncering. Det betyder, at vi ikke kun er specialister, men også sparringspartnere med forretningsforståelse. Det er netop med udgangspunkt i denne enorme erfaring og viden inden for e-handel og digital marketing på tværs af markeder, at vi skaber branchens absolut bedste resultater.

Vores kunder oplever i gennemsnit 20-50% større afkast på deres budget, og samtidig et langt bedre og mere nuanceret overblik over deres data. Herudover ser vi også, at vores kunder opnår bedre forståelse for både deres eksisterende og potentielle kunder gennem vores adfærdsbaserede tilgang til data-analyse og segmentering, hvilket tilfører ekstra værdi til hele virksomheden.

Vi har branchens dygtigste Google Ads eksperter inden for alle de forskellige typer af kampagnesetups:

I modsætning til andre Google Ads bureauer i branchen arbejder vi ikke med digital marketing i siloer, men betragter i stedet de forskellige kanaler og annoncering typer som led i en overordnet indsats, som først og fremmest skal understøtte kunderejsen.

Det er meningsløst at investere marketingbudget i Display bannere eller YouTube video annoncer baseret på adfærd, og få flere potentielle kunder ned i købstragten, hvis det ikke understøttes af et efterspørgselsbaseret annonceringsspor til at konvertere dem. Eller et granuleret retargeting-flow til at påvirke de samme brugere kontinuerligt.

Samtidig er det ikke nok kun at høste de lavthængende frugter i form af den konkrete efterspørgsel i markedet, hvis I vil skalere jeres forretning. Det kræver øget brand awareness og flere potentielle kunder i toppen af tragten. Det kræver ligeledes at brugerne påvirkes tidligere og op til flere gange i kunderejsen.

Det er derfor vi kigger på hele jeres forretning, når vi skaber resultater for jer.

Landsdækkende Google Ads bureau med global ekspertise

Med kontorer i de to største byer i Danmark samarbejder vi med et bredt udvalg af forskellige typer virksomheder i hele landet. Hos KYNETIC har vi kontorer i både Risskov i Aarhus, samt i Symbion i centrum af København.

På trods af fysiske placeringer i Danmark, har vi international erfaring i annoncering på tværs af landegrænser, og har hjulpet adskillige kunder med både igangsættelse og drift af deres digitale marketing indsats på globalt plan – med stærke resultater til følge.

For flere af vores kunder driver vi et Google Ads kampagne setup i hele Norden, omhyggeligt tilpasset det enkelte marked – både i forhold til efterspørgsel, trends, volumen og ikke mindst kommunikation. Det betyder, at vi har dyb indsigt i forskelle og ligheder mellem de forskellige markeder, samt stor erfaring i hvordan man skalerer sin digitale marketing indsats udenfor Danmarks grænser med succes.

Hos KYNETIC har I altid én fast kontaktperson tilknyttet, som er overordnet ansvarlig for at drive jeres marketing indsats i tæt samarbejde med jer. Derudover er der altid tilknyttet et særligt udvalg team af de dygtigste specialister inden for de forskellige discipliner med dyb ekspertise, som alle agerer personlige sparringspartnere for jer.

Vi betragter altid vores kunders forretning som vores egen, og vil gå gennem ild og vand for at skabe brancheførende resultater for hver og én.

Fuld transparens og maksimal datasikkerhed

Hos KYNETIC arbejder vi med den absolut højeste standard inden for datasikkerhed. Samtidig tror vi på at de bedste resultater skabes via fuld transparens og dataindsigt, hvilket betyder at alt data er tilgængeligt for jer, og vi dokumenterer løbende vores arbejde. Derudover opsættes alt software og alle annoncekonti så vidt muligt i jeres ejerskab, hvilket sikrer jer 100% indsigt i vores arbejde.

Er I klar til fremtidens digitale marketing?

Bliv #1 i branchen med fremtidens digitale markedsføring. Kontakt Nordens førende Google Ads bureau i dag på 71 740 720 eller kontakt@kynetic.dk, og lad os hjælpe jer med at vækste jeres forretning.

Har I brug for større indsigt i jeres nuværende setup og hvordan I kan booste jeres marketing indsats til nye højder? Så bestil en gratis performance analyse her, og lad os hjælpe jer med at få bedre overblik over jeres performance data og konkrete strategiske og taktiske forslag til hvordan I kan styrke jeres digitale markedsføring yderligere.

Hos KYNETIC skaber vi fremtidens digitale vindere.

Vores typiske proces

Målbare resultater med Google Ads

Sådan skaber vi resultater med Google Ads

Som Nordens førende Google Ads bureau arbejder vi altid med den nyeste og mest avanceret teknologi, og har samtidig det absolut dygtigste team af Ads eksperter og konsulenter i branchen.

Uanset hvilket behov I har og hvilke udfordringer og muligheder I står overfor i jeres digital marketing strategi, står vi klar til at booste jeres marketing til nye højder.

Search Ads

Med annoncering på Googles søgenetværk har I mulighed for at få vist jeres annoncer i toppen af Googles søgeresultater, når potentielle kunder direkte efterspørger et produkt eller en service, som er relevant for jeres forretning.

Hos KYNETIC arbejder vi med et avanceret kampagne setup, som sikrer et så præcist match mellem brugernes søgning og jeres virksomheds annoncebudskaber som muligt.

Som et af de eneste Google Ads bureauer i landet, har vi taget Search annoncering til næste niveau, ved at integrere et ekstra niveau i vores annoncering i form af automation.

Gennem intelligent budstyring og prioritering styret af scripts sikrer vi at jeres annoncer vises i toppen når sandsynligheden for konvertering er størst, samt at der ikke spildes annoncering kroner ved søgninger med lav sandsynlighed for køb.

 

Display Ads

Med bannerannoncering via Googles Displaynetværk har I mulighed for at få vist jeres bannere på flere millioner websites på globalt plan.

Gennem Google Display annoncering kan I påvirke kundernes købsrejse lige fra første interaktion med jeres brand til endelig konvertering.

Med interesse- og adfærdsbaserede målretninger kan vi hjælpe jer med både at få flere potentielle kunder ned i toppen af tragten, påvirke dem under hele kunderejsen med de rette budskaber, samt sikre endelige konverteringer.

Hos KYNETIC arbejder vi med real-time bidding (RTB), som er automatiseret indkøb af annoncering i realtid. Det vil sige, at vi får jeres produkter og budskaber ud til de mest relevante kunder på det helt rette tidspunkt og uden at spilde unødvendige annoncering kroner.

Uanset om brugeren har besøgt en af jeres konkurrenters websites, har aktivt efterspurgt et produkt eller en service som I udbyder, eller om de tidligere har besøgt jeres website, kan vi nå ud til dem med de rette budskaber.

Google Shopping

For de fleste e-commerce virksomheder og webshops er Google Shopping en uundværlig del af deres Google Ads setup. Med Shopping vises jeres produkter direkte i Googles søgeresultater med både billede, produktnavn, pris og jeres brandnavn.

Det giver brugerne mulighed for at klikke sig direkte ind på et specifikt produkt fra Google. Men det stiller også store krav til hvordan, hvornår og til hvem jeres produkter vises. Brugerne kræver produkter der matcher deres efterspørgsel så præcist som overhovedet muligt, og det kræver et avanceret, intelligent annoncering setup.

Hos KYNETIC håndterer vi Shopping kampagner for nogle af landets største e-handelsvirksomheder, og har stor erfaring med opsætning og optimering af Google Shopping produktannoncering – med synlige og brancheførende resultater.

Gennem automation og machine learning benytter vi brugernes adfærd til at personalisere annonceringen til den enkelte, og på den måde markant øge sandsynligheden for en konvertering, fordi der opstår et match mellem brugerens søgning og det produkt de præsenteres for.

YouTube Video Ads

Med videoannoncering på YouTube kan I nå potentielt nå ud til tusindvis af potentielle kunder til en meget lav pris. Indtil for nyligt var YouTube annoncering nærmest udelukkende forbeholdt top-funnel annoncering med henblik på at øge brandkendskab, og ikke en kanal der kastede konkrete køb af sig.

Det er ikke længere tilfældet, og der er i dag rig mulighed for at integrere videoannoncering i jeres low-funnel marketing, som en konverterende kanal. Men det kræver at man bruger sit budget rigtigt og kender sine kunder – både deres interesser, adfærd og behov. Og ofte har I kun få sekunder til at fange brugerens opmærksomhed.

Hos KYNETIC er vi specialister i både opsætning, segmentering og løbende drift af YouTube kampagner. Gennem et dybdegående analyse-arbejde boostet af den nyeste teknologi inden for målretning, sørger vi for jer at jeres videoannoncer når ud til de rette mennesker på det rette tidspunkt.

Vi er samtidig eksperter i design og udvikling af visuelt fængende kreativer, som med sikkerhed fanger og fastholder jeres potentielle kunders opmærksomhed.

Skræddersyet Google Ads setups tilpasset netop jeres forretning


For at sikre maksimal værdi og relevans i jeres digital marketing indsats, har vi ikke noget standard Google Ads setup, men tilpasser i stedet strategien til netop jeres forretning – og altid med jeres KPI’er for øje. Det gælder alt lige fra valg af kampagneplatforme og målretning til annonce budskaber og budgivning.

Med os som jeres Google Ads bureau og samarbejdspartner får I en stærk digital medspiller, der altid holder et knivskarp øje på at tilpasse marketing indsatsen til jeres forretning – og som godt tør udfordre jer på jeres indsats og være ekstra ambitiøse, så vi opnår de bedst mulige resultater.

Skal vi hjælpe jer med at vækste?

Med KYNETIC som jeres nye Google Ads bureau får I en af Nordens ledestjerner indenfor AdWords annoncering og digital marketing generelt, og samtidig et bureau med dyb forretningsforståelse og +100 vækst-cases på tværs af brancher og markeder.

Kontakt os i dag på tlf. 71 740 720 eller kontakt@kynetic.dk – og lad os sammen skabe tage jeres digitale marketing indsats til nye højder.

 

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kasper Ebsen

CEO, Partner & Senior Consultant

Typisk over 50 slides med strategiske anbefalinger

Start med en analyse

Få en analyse af jeres digitale marketing indsats

Vi gør brug af vores gennemtestede frameworks, jeres data og viden fra vores arbejde vores kunder tværs af brancher.