Viden

Whitepaper: 25 konkrete tips til flere kunder og øget omsætning på jeres webshop

Introduktion

25 tips til større omsætning i jeres webshop

Vækst med bedre digital annoncering og marketing automation i alle kanaler 

Digital marketing er alfa og omega for alle ecommerce virksomheder, uanset branche. Kampen om kunderne bliver hårdere og hårdere, og det stiller øgede krav til jeres måde at drive forretning på. For at give jer en hjælpende hånd på vejen, har vi udarbejdet et 100% gratis whitepaper guide med 25 konkrete tips til hvordan I kan øge salget på jeres webshop, bl.a. gennem mere målrettet annoncering i Google og Facebook, automation og machine learning i de forskellige digitale kanaler, growth hacks, samt konverteringsoptimering på jeres website.

De fleste ecommerce virksomheder er i dag til stede på alle de største digitale kanaler Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, email mv. og hovedparten har også en idé om hvordan de gerne vil arbejde med digital marketing i forhold til at styrke deres forretning. Faktum er dog stadig at alle virksomheder i bund og grund har de samme værktøjer og platforme at arbejde med og vækste deres forretning ud fra.

Det betyder grundlæggende to ting for e-handel:

  1. Konkurrencen på tværs af brancher er hårdere end nogensinde før. Der er flere spillere på markedet og forbrugerne har flere valgmuligheder.
  2. Der stilles langt større krav til jer som ecommerce virksomhed for både at være synlige i markedet, drive trafik til jeres website, samt konvertere besøgende til kunder.

Vi har samlet 25 konkrete tips og hacks til hvordan I kan få endnu mere ud af jeres digital markedsføring på tværs af kanaler.

Som et af Nordens førende digital marketing bureauer hjælper vi brancheførende e-handelsvirksomheder med at vækste deres forretning, få det maksimale ud af deres marketingbudget samt skille sig ud i nogle hårde, kompetitive markeder.

Skal vi også hjælpe jeres virksomhed til flere kunder og øget omsætning? Kontakt KYNETIC i dag på kontakt@kynetic.dk eller tlf. 71 740 720, og lad os sammen vækste jeres forretning.

Whitepaper download

I guiden finder du bl.a. tips til hvordan I kan:

  • Stjæle potentielle kunder for næsen af konkurrenterne
  • Personliggøre købsoplevelsen på de digitale platforme
  • Få større indsigt i jeres kunders konkrete online adfærd