Whitepapers, analyser og værktøjer

Cheat Sheet: Konkrete anbefalinger til at øge effektiviteten af din e-handelsvirksomhed med ChatGPT

Introduktion

Udnyt AI'ens potentiale til at optimere din forretning

Siden lanceringen af ChatGPT i 2022 har den offentlige diskussion primært fokuseret på, hvilket potentiale modellen har for effektiv tekstgenerering, og det er ærgerligt, for vi ser et uforløst potentiale i at anvende denne model på mange andre områder - især med de nyeste opdateringer som webbrowsing og plugins, der udkom i maj måned 2023. Vi har derfor testet en lang række brugsscenarier som går langt ud over tekstgenerering - og dem deler vi ud af i dette cheat sheet.

Cheat sheetet består af 71 sider, som dækker 27 udvalgte use cases, som vi har testet og implementeret enten internt i KYNETIC eller hos vores kunder. Disse use cases er alle baseret på ChatGPT Plus med browsing eller plugins aktiveret –  og er omhyggeligt udvalgt for deres særlige relevans for større e-handelsvirksomheder.

Gennem vores omfattende tests og eksperimenter har vi fundet, at ChatGPT Plus rummer et stort potentiale inden for områder fra kreativ konceptudvikling og produktberigelser til automatiseret kundeservice, markedsanalyser, datalakes, Excel-opgaver, analyse og rapportering samt simulering af scenarier.

Med den lange række af use cases og instruktioner ønsker vi at inspirere dig til at udnytte ChatGPT Plus’ fulde potentiale i din egen e-handelsvirksomhed. 

 

Cheat sheet

I denne vejledning får du:

  • Indsigt i ChatGPT Plus' potentiale
  • 27 kvalificerede og gennemtestede use cases
  • Konkrete eksempler på, hvordan du udfører de enkelte scenarier
  • Inspiration til, hvordan ChatGPT Plus kan effektivisere og automatisere flere processer i din virksomhed

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kasper Ebsen

CEO, Partner & Senior Consultant