Whitepapers, analyser og værktøjer

Whitepaper: CMO’ens formel til en effektiv funnel-baseret digital marketing-strategi

Introduktion

Den digitale marketing-strategi vækkes til live

Hvad skal der til for at sikre en bæredygtig, high performance digital marketing-strategi anno 2022? Først og fremmest en datadrevet tilgang og vigtigst en strategi, der understøtter kunderejsen og forbrugernes adfærd på tværs af kanaler.

De fleste virksomheder arbejder med marketingstrategier, der både skal øge opmærksomheden omkring virksomhedens brand og samtidig understøtte salget.

Om det er en klassisk AIDA model, en awereness interest consideration converison-tilgang, eller en anden klassisk kommunikationsmodel der er jeres strategiske fundament, så vil ingen af disse strategier, løfte en digital marketingstrategi effektivt i dag. 

Adfærd ændres, og den digitale tragt kompliceres

De fleste virksomheder er begyndt at arbejde med datadrevne processer, hvilket er et skridt i den rigtige retning. Alt kan ikke måles, men antallet af touchs points hos den gennemsnitlige forbruger er steget markant de seneste år, og typisk skal der mere end 50 interaktioner til, fra en forbruger møder en virksomhed første gang, til de køber et produkt. Det kræver data at matche det med en relevant og målrettet marketingindsats. 

Derudover kræver det et cross channel-fokus. Et isoleret kanalfokus giver sjældent mening længere, og en specialiseret indsats i én kanal – lad os bare sige SEO, eller Facebook-annoncering, er højst middelmådig, hvis der ikke tages hensyn til, og gøres brug af, øvrige kanaler i en kontekst af brugernes situation, intention og adfærd.

Mockup af whitepaper
Whitepaper download

I whitepaperet får du:

  • Indsigt i vores gennemtestede framework
  • Taktikker, anbefalinger og faldgruber for hvert stadie i kunderejsen

 Du ved, hvordan du kan:

  • Høste på eksisterende efterspørgsel, men også udvide dit marked
  • Modne interesse over tid, og skabe øget kvalificeret trafik
  • Fastholde eksisterende kunder og øger retention

Download whitepaperet gratis ved at signe op her
FÅ WHITEPAPERET OG ANDRE FORRETNINGSUDVIKLENDE TIPS DIREKTE I DIN INDBAKKE

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kasper Ebsen

CEO, Partner & Senior Consultant