Viden

Enterprise annonceringssetup for dansk internet-gigant

Internetgiganten team.blue vælger KYNETIC som international lead-annonceringsbureau

Danske team.blue har valgt KYNETIC som lead-partner til at håndtere alt deres Google Ads og Facebook annoncering på tværs af deres største brands, i tæt samarbejde med deres in-house marketingspecialister. Et ambitiøst internationalt setup, der også er en begyndelse på en strategisk rejse om aktiv at arbejde med marketing attribution i organisationen og i højere grad benytte cross-channel og cross-brand data til at få mere ud af annonceringsbudgetterne.

Med vores setup til håndtering af større Google Ads og Facebook Ads setup i høj-kompetitive brancher, som Zitcom jo i den grad befinder sig i, kombineret med vores frameworks og viden om marketing attribution og automatisering, forsøger vi at udfordre status quo. Klikpriser bliver dyrere og dyrere år for år, så med data-drevet modellering af kunderejser, attributions modellering og et tungere fokus på brug af data i indsatsen, skal vi skabe et mere effektivt kampagne-setup og ikke mindst skabe højere relevans.


Kasper Ebsen

Partner & Senior Digital Marketing Specialist

7 brands og ét klart fokus

team.blue er med 250.000 kunder et af de største og førende hosting og cloud selskaber i Danmark. Under Zitcom paraplyen findes de 7 kendte brands; Wannafind, ScanNet, Curanet, UnoEuro, Cloud.dk, SmartWeb og DanDomain, som beskæftiger sig med webshops, domæner og hosting. team.blues vision er at skabe skabe de bedste hosting og cloud løsnnger, der skiller sig ud fra mængden hvad angår kvalitet, kundeservice og kundetilfredshed, hvilket bl.a. kan ses på flere af team.blues virksomheder er i toppen på Trustpilots rangering af de bedst anmeldte hosting-virksomheder.

Vi har i KYNETICs Hybrid Annoncerings Framework, som er bygget til virksomheder med 7-cifrede annonceringsbudgetter, kombineret tusindvis af timers erfaring, dybdegående research og den bedste software på markedet. Det og vores hyper-datadrevne tilgang til kunderejser matchede team.blues ambitioner og er vores afsæt for et high-performance Google Ads og Facebook Ads setup.


Mads Bugge
Head of Projects

Om team.blue

  • 7 brands
  • +250.000 kunder
  • +190 ansatte
  • En del af team.blue med +1000 ansatte
  •  555.000 email accounts
  • +12.500 virtuelle servere
  • +418.000 registrerede domæner
  • +10 PB data

Zitcom brands

Vi er arkitekterne bag førende digital marketing setups
Digital markedsføring accelereret af data, automation & AI

Eneste bureau specialiseret i at opnå højere ROI ved at integrere AI og automation dybt i vores indsats

Dyb viden og indgående erfaring

+18 års erfaring fra en lang række af Nordens største og mest ambitiøse brands og virksomheder

Markedsledende resultater og cases

+200 ambitiøse vækstcases bag os fra både ind- og -udland med markant vækst af forretningskritiske KPI’er

Førende digital marketing konsulenthus

Højeste scorende Facbook Bureau i landet, Vinder af Nordic Search Awards for best resultater og et de hurtigst vækstende bureauer i Norden