Viden

KYNETIC er Danmarks højest scorende Facebook Marketing Agency Partner

Facebook rangerer KYNETIC i bureau-toppen for rå faglighed og resulater i Facebooks annonceringsplatform

Facebooks annonceringsplatform er sammen med Googles Ads, de to abolsut vigtigste platforme at mestre i sin digital marketing strategi og for langt de fleste virksomheder forretningskritiske kanaler for store dele af deres salg.

Som performance marketing bureau, der ønsker at gå forrest i branchen og skabe markedsledende resultater for vores kunder, er det derfor en særlig blåstempling af vores resultater og faglighed, at vi kan kalde os den højest scorende Facebook Marketing Agency Partner i Danmark og sandsynligvis i Europa.

Kasper Ebsen, Partner & Senior Consultant hos KYNETIC, tilføjer:

“Vi står bag nogle af landets mest ambitiøse annonceringssetups og hjælper vores kunder internationalt på end 20 markeder, så vi ved godt at vi gode til at skabe resultater. Men at både være en af de få udvalgte certificerede partner-bureauer i Norden og sågar blive fagligt bedømt som den bedste, er noget vi er særligt stolte af“.

Det betyder scoren
Vurdering foretages af Facebook på baggrund af en systematisk analyse af bureauers tilknyttede annonceringssetups på tværs af kunder, som der arbejdes på. I analysen vurderes bl.a. de valgte strategier, tekniske opsætninger, annonceperformance, budgethåndtering, data-brug og ikke mindst evnen til at skabe resultater.

I Qualifying spend scorer KYNETIC 99% ud af 100% som betyder at 99% af det adspend vi håndterer lever op til Facebooks best pratices for at kunne performe optimalt.

I Qualifying placements scorer KYNETIC også 99% ud af 100%, som betyder at 99% af alle vores målretninger og målgruppe-strategier lever op til Facebooks best pratices for at kunne performe optimalt.

Ønsker du at læse mere om hvordan vi arbejder med Paid Social, så læs mere her.

 

Vi er arkitekterne bag førende digital marketing setups
Digital markedsføring accelereret af data, automation & AI

Eneste bureau specialiseret i at opnå højere ROI ved at integrere AI og automation dybt i vores indsats

Dyb viden og indgående erfaring

+18 års erfaring fra en lang række af Nordens største og mest ambitiøse brands og virksomheder

Markedsledende resultater og cases

+200 ambitiøse vækstcases bag os fra både ind- og -udland med markant vækst af forretningskritiske KPI’er

Førende digital marketing konsulenthus

Højeste scorende Facbook Bureau i landet, Vinder af Nordic Search Awards for best resultater og et de hurtigst vækstende bureauer i Norden