Viden

KYNETIC hjælper DanDomain med ambitiøst internationalt setup

DanDomain vælger KYNETIC til internationalt cross-channel digital marketing setup

Som en del af det nye samarbejde med internetgiganten team.blue, skal KYNETIC i samarbejde med virksomhedens in-house marketingspecialister håndtere den digitale markedsføring på blandt andet Google Ads og Facebook. 

Stefan Rosenlund, Managing Director Nordic hos team.blue, udtaler:

“For DanDomain er det en stor fordel, at vi kan samle alle vores digitale marketingaktiviteter ét sted. Det var også én af de primære grunde til, hvorfor vi indgik samarbejdet med KYNETIC. At KYNETIC også holder sig opdateret på den nyeste teknologi, brancheviden og kan supplere og udfordre vores inhouse marketingteam på digital forretning, giver os en kæmpe fordel og et solidt fundament for et godt samarbejde”.

Med en dyb indsigt i den særlige kunderejse og et fokus på at nedbryde klassiske marketingsiloer ved hjælp af en datadrevet kunderejsestrategi, skal KYNETIC hjælpe DanDomain med lead-generering og øget kendskab. Dette gøres med et avanceret Facebook og Google Ads setup, som baseres på gennemgående analyser af data på tværs af brands og markeder. 

Mads Bugge, Head of Projects og Digital Marketing Specialist hos KYNETIC, tilføjer:

“Samarbejdet med DanDomain er interessant, især fordi den store konkurrence på markedet kræver et hyper-fokuseret digitalt marketing setup med 360 graders digitale strategier. Vi glæder os til at hjælpe DanDomain med at opruste deres digitale løsninger, så vi sammen kan styrke kendskabsgraden og sikre bedre resultater gennem et knivskarpt fokus på optimering, blandt andet via kunstig intelligens og machine learning.”

Om DanDomain

DanDomain er én af Danmarks største udbydere af domæner og webshops og har mere end 75.000 glade kunder, der rangerer virksomheden blandt de bedste hostingvirksomheder på Trustpilot.

Vi er arkitekterne bag førende digital marketing setups
Digital markedsføring accelereret af data, automation & AI

Eneste bureau specialiseret i at opnå højere ROI ved at integrere AI og automation dybt i vores indsats

Dyb viden og indgående erfaring

+18 års erfaring fra en lang række af Nordens største og mest ambitiøse brands og virksomheder

Markedsledende resultater og cases

+200 ambitiøse vækstcases bag os fra både ind- og -udland med markant vækst af forretningskritiske KPI’er

Førende digital marketing konsulenthus

Højeste scorende Facbook Bureau i landet, Vinder af Nordic Search Awards for best resultater og et de hurtigst vækstende bureauer i Norden