KYNETIC skal hjælpe Eurodan-huse til øget vækst

Eurodan-huse har valgt KYNETIC som en partner i udarbejdelse af deres nye inbound-marketing setup, som er det digitale fundamentet for de kommende års vækst 

Viden > Blog > KYNETIC skal hjælpe Eurodan-huse til øget vækst

KYNETIC skal hjælpe Eurodan-huse med et inbound-marketing fundament til fremtiden

Eurodan-huse A/S, som med mere end 11.000 byggede huse over de seneste 40 år, er blandt landets største og førende byggefirmaer. Med  stolte traditioner og et særligt fokus på at bygge tilpassede typehuse i høj kvalitet, sætter Eurodan-huse nu yderligere fokus deres digitale kanaler. En strategi der både skal understøtte og styrke deres markedssituation og sikre væksten igennem de rette antal leads.

Til det har Eurodan-huse valgt en konstellation af de partnere der hver især er de dygtigste specialister på deres felt.
I denne konstellationer er KYNETIC valgt til at konverteringssikre Eurodan-huses kommende og være med til at udarbejde et inbound marketing setup, der styrker Eurodan-huses synlighed digitalt, understøtter forbrugerens stigende research og vækster antallet af inbound leads.

Kasper Ebsen, Partner og Senior Digital Strategist i KYNETIC udtaler:

“Det her samarbejde er særligt interssant af 2 årsager. 1. På grund af at Eurodan-huse har samlet nogle af absolut dygtigste specialister på hver deres felt som skal samarbejde tæt under fælles målsætninger. Og 2. på grund at nybygger-branchen er enorm både hvad angår efterspørgsel, samt hvor vigtig det digitale er for at imødekommende forbrugerens behov. Vi glæder os til samarbejdet med både Eurodan-huse og de dygtige partnere, som vi skal arbejde tæt sammen med og vi ser frem til at bygge det absolut bedste inbound-setup i branchen.”

Services

Tilmeld dig KYNETIC Insight og hold dig opdateret på digitale trends, analyser og brugbare guides til jeres digitale vækst.

  • Vi er drevet af kunstig intelligens Verdens første og førende digital marketing bureau drevet af kunstig intelligens
  • Dyb viden og indgående erfaring +15 års erfaring med digital marketing og intelligent online annoncering
  • Vi skaber fremtidens digitale vindere +100 cases med 5-10X vækst af forretningskritiske KPI’er
  • Førende digital marketing konsulenthus Skandinaviens førende digital marketing eksperter