Landets førende linkbuilding bureau accelereret af data, automation og AI

Et strategisk og eksekverende linkbuilding bureau

Som Nordens eneste digital marketing performance bureau accelereret af data, automation og AI, hjælper vi ambitiøse virksomheder og organisationer med at vinde deres brancher og få det maksimale ud af deres digital marketing budgetter.

Vores tilgang til

Vækstfuld linkbuilding

Linkbuilding bureau med stor ekspertise og +100 vækst cases

KYNETIC er et landsdækkende og professionelt digitalt marketing performance bureau, der med mange års erfaring og stærke vækst cases. KYNETIC er blandt de førende bureauer på markedet når det kommer til linkbuilding, SEO og organisk synlighed.

 

Vi hjælper ambitiøse virksomheder med at vækste deres forretning ved at skabe flere kunder, større markedsandele samt med at bruge deres markedsføringsbudget mere effektivt og deraf skabe større profit gennem blandt andet maksimal organisk synlighed.

Vores team som har skabt +100 vækstcases, består af landets dygtigste linkbuilding specialister som ihærdigt bestræber sig på at nå målet om topplaceringer for vores kunder.

 

Vores kompetente team, der har erfaringen og den fornødne linkbuilding knowhow, der skal til for at forbedre den organiske synlighed, kombineret med vores unikke tilgang baseret på blandt andet AI og machine learning, de bedste tools og nyeste teknologier, sikrer at der udføres en ekstraordinær linkbuilding indsats, som på sigt resulterer i flere relevante besøgende til jeres website.

Linkbuilding på brancheførende niveau

KYNETIC er stiftet med visionen om at være det førende digital marketing bureau i Norden, og dette arbejder vi hver dag benhårdt efter. Det stiller store krav til den linkbuilding indsats som, sammen med det resterende SEO arbejde, sætter rammerne for en positiv udvikling i organiske rankings.

 

Vi sætter en ære i at levere et kompetent stykke arbejde på brancheførende niveau og ved præcis, hvilke knapper, der skal trykkes på for at øge jeres forretnings synlighed i de organiske søgeresultater. Vi beskæftiger os primært med mellemstore og store virksomheder, hvor vi typisk hjælper med at lægge den rette linkbuilding strategi for efterfølgende at eksekvere herpå. Samtidig skaber vi forbedrede linkprofiler og deraf øget organisk synlighed for en række scale-ups med henblik på at vækste dem til større virksomheder.

KYNETIC er, udover at være jeres foretrukne, nationale linkbuilding bureau, også jeres internationale linkbuilding partner. Driver I en international forretning, og har derfor brug for maksimal organisk synlighed på flere markeder?

 

Vi er specialiserede i international linkbuilding og har adgang til et væld af relevante online medier, som er interessante for jeres forretning. Tøv ikke med at henvende jer for en uforpligtende snak, såfremt I jagter øget organisk synlighed på tværs af landegrænser.

Et strategisk og eksekverende linkbuilding bureau med +18 års erfaring

Hos KYNETIC har vi en metodisk og systematisk approach til linkbuilding, hvilket er med til at sikre en detaljeret strategi og efterfølgende eksekvering. Vi hjælper både vores ambitiøse kunder med strategiske og analytiske opgaver, men er i lige så høj grad eksekverende helt nede i kanalen hvor et samarbejde typisk tager udgangspunkt i en linkanalyse

Med +18 års erfaring i branchen og landets mest kompetente specialister, har vi et stort kendskab til hvilke links, der dags dato for alvor kan styrke jeres autoritet i søgemaskinerne. Derfor er vi overbevist om at vi kan vækste jeres forretning igennem øget organisk synlighed. Vi besidder nemlig en helt særlig kombination af førende eksperter inden for linkbuilding og fremtidens teknologier. Vi rekrutterer kun de 1% dygtigste specialister og talenter i branchen og specialiserer os som de eneste i at få mere ud af digital markedsføring med data, automation og intelligens. 

Med andre og mere præcise ord går vi ind for mindre snak, mere grundighed, bedre teknologi og mere forretning. Kombinationen af vores førende specialister, vores unikke tilgang og de rette teknologier medvirker til, at vi i dag er blandt de førende bureauer i Danmark inden for SEO og linkbuilding.

 

Vælg KYNETIC som jeres linkbuilding partner og stjæl topplaceringerne

Vælger I KYNETIC som jeres fremtidige linkbuilding partner, kan I se frem til høj transparens, hvor I i høj grad inddrages, uanset hvilken disciplin der er tale om. Dette gælder både, hvad angår de opgaver, der løses, hvordan setuppet performer, samt hvilke nye tiltag, vi anbefaler, der indføres. Med dette sikrer vi, at I får forståelsen af samt det fulde overblik over indsatsen. 

Modsat rigtig mange andre linkbuilding bureauer får du direkte kontakt til vores specialister, hvilket sikrer en præcis og effektiv rådgivning og eksekvering. Vores eksperter kan du træffe alle ugens dage og er altid klar til at rådgive jeres forretning til øget organisk synlighed. Jeres tilknyttede hold af eksperter, vil alle få dyb indgående kendskab til jeres forretning, der sikrer en forretningsforståelse udover det sædvanlige.

 

Mere end et traditionelt bureau

Vi skaber kunder til vores kunder, og anser os selv for meget mere end et traditionelt SEO-bureau. Vi er jeres samarbejdspartner på hele jeres forretning og rådgiver og eksekverer på nye tiltag, der vækster jeres forretning. Vi betragter jeres forretning som vores egen, og gør vores bedste på alle tangenter, for at opnå de mål, vi sammen har sat. 

Vi er imod at arbejde med digital marketing i siloer, og derfor varetager vi typisk flere kanaler og store dele af kunderejsen for at sikre et optimalt samspil kanalerne imellem. Dette stiller store krav til måling af indsatsen, hvor vi som standard arbejder med attributions modellering, der sikrer den mest optimale og præcise måling af de kanaler, der bidrager til konverteringer.

Hos KYNETIC har vi desuden ingen bindinger og har en stærk holdning om, at kunder har krav på at eje al data selv. Det er set gang på gang, at kunder ikke har mulighed for at skifte samarbejdspartner uden store omkostninger, idet deres bureau ejer deres data. Dette vil vi gerne gøre op med, og derfor ejer vores kunder selv deres data.

Yderligere udnytter vi den bedste teknologi, og har en hyper-resultatorienteret tilgang som medvirker til at vi skaber de resultater, dit tidligere bureau ikke kunne levere.

 

Linkbuilding i Aarhus og København

I hele KINETICs eksistens har vi været beliggende i Aarhus og København og har en stor andel af vores kunder tæt på. Derfor har vi udført rigtig mange analyser af linkprofiler, identificeret en lang række link muligheder og arbejdet struktureret med kontinuerligt at bygge links til vores kunders websites i Aarhus, København og resten af Danmark. Vi arbejder målrettet med vores SEO framework hvor kolonnen “offsite optimization”, indikerer nogle af de metoder og værktøjer vi tager i brug i forbindelse med at forbedre vores kunders linkprofiler. 

 

Et nyt linkbuilding samarbejde starter typisk med en analyse af den nuværende linkprofil, som herefter indgår i en linkanalyse, der tager udgangspunkt i konkurrerende sider. Baseret på analysen anbefaler vi en strategi, og vi kortlægger en række stærke link muligheder afhængig af situationen.

Med et best of class tech stack samt +15 års erfaring med linkbuilding, har vi de bedste forudsætninger for at identificere optimeringsmuligheder af jeres linkprofil, og deraf styrke jeres domænes autoritet gennem indgående høj-kvalitets links.

Under hele linkbuilding indsatsen, der typisk kører sideløbende med andre SEO-aktiviteter, som onpage optimering og content marketing, monitorerer vi jeres organiske rankings helt ned på keyword niveau samt holder et skarpt øje på udviklingen i den organiske trafik for konstant at være 100% opdateret på performance. Dette sikrer en høj omstillingsparathed, der gør os i stand til at skrue yderligere op for de optimeringstiltag der har en effekt.

 

Er I klar til en professionel linkbuilding samarbejdspartner?

Hvis I er på udkig efter mere end blot et linkbuilding-bureau, nærmere bestemt en samarbejdspartner, som sparer med jer på alle områder af jeres forretning, så tøv ikke med at tage kontakt. Hos KYNETIC har vi landets dygtigste specialister inden for både linkbuilding, Google Ads, Facebook-annoncering, SoMe, e-mail marketing, marketing automation samt et benhårdt fokus på både strategi og eksekvering på tværs af de digitale kanaler.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kasper Ebsen

CEO, Partner & Senior Consultant

FREMTIDENS DIGITALE VINDERE VÆLGER KYNETIC

Vi er anerkendt af en lang række glade kunder, der har vækstet markant gennem et digitalt marketing samarbejde.

Typisk over 50 slides med strategiske anbefalinger

Start med en analyse

Få en analyse af jeres digitale marketing-indsats

Vi gør brug af vores gennemtestede frameworks, jeres data og viden fra vores arbejde med vores kunder på tværs af brancher.