Digital inbound marketing setup for et af landets største byggefirmaer

Inbound marketing setup for Eurodan-huse, skaber fundamentet for fremtidens vækst

Vi hjælper Eurodan-huse med at omsætte data, indsigt og den rette digital marketing strategi, til en digital oplevelse i verdensklasse. Setuppet understøtter kundernes behov hvor end de er i kunderejsen og sikrer en større synlighed online, samt en fundament til flere kunder med et granuleret inbound marketing setup, der tager udgangspunkt i data og den rette kommunikation

introduktion

Digital inbound marketing setup

Danske Eurodan-huse er en af landets største husbyggefirmaer og har i mere end 40 bygget tusindvis af kvalitetshuse til danske familier. Et huskøb er en lang kompleks beslutning og kunderejsen indeholder mange touchpoints undervejs. Det stiller store krav til både indhold, forståelse for kunden situation, behov og ønsker. Endvidere stiller det krav til et effektiv digital marketing setup og hvordan kunde tages i hånden fra inspiration til endelig underskrift.

Granuleret inbound marketing setup

Hjertet af setuppet er en data-drevet content-marketing strategi og en dyb forståelse for hvordan brugeradfærd omsættes til de rigtige digital marketing løsninger. Ydermere hjælper vi Eurodan-huse med at analysere data til hurtigere actions og løbende konverteringsoptimering, samt splittesting, hvilket løbende bidrager med at få mere ud af deres marketingbudgettet og den købte trafik til websitet.

"Det her samarbejde er særligt interssant af 2 årsager. 1. På grund af at Eurodan-huse har samlet nogle af absolut dygtigste specialister på hver deres felt som skal samarbejde tæt under fælles målsætninger. Og 2. på grund at nybygger-branchen er enorm både hvad angår efterspørgsel, samt hvor vigtig det digitale er for at imødekommende forbrugerens behov. Vi glæder os til samarbejdet med både Eurodan-huse og de dygtige partnere, som vi skal arbejde tæt sammen med og vi ser frem til at bygge det absolut bedste inbound-setup i branchen."

Kasper Ebsen
CEO & Senior Digital Marketing Strategist

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Jeppe Juul Sørensen

Senior Partner & CCO