E-handelskonference 2020: KYNETIC om markant vækst med digital marketing

KYNETIC deltager i E-handelskonferencen 2020

Torsdag d. 29. oktober afholder FDIH deres årlige E-handelskonferencen for første gang virtuelt. KYNETICs stifter og CEO Kasper Ebsen afholder i forbindelsen med konferencen, et oplæg omkring vejen til vækst i et konkurrencepræget marked.

Dato

29. oktober

Tidspunkt

11.00

Sted

Online, eksternt webinar
Introduktion

Centraliser data, ej jeres kunderejse og dræb kanal-siloerne

Den digitale verden ændrer sig konstant, konkurrencen bliver hårdere og kunderejserne bliver mere komplekse. Derfor er det vigtigere end nogensinde før at at have styr på sine data, adfærdsmønstre og kommunikation.

 

Kasper Ebsen giver dig, med afsæt i en prisvindende case for DUKA A/S, der på kort tid har vækstet med +20.000 nye mobilkunder i en stærkt konkurrencepræget marked, et indblik I hvad et effektiv digital marketing setup anno 2021 kræver, samt hvordan I ejer hele kunderejsen og aktiverer den intelligent via centraliserede data og effektive digital-marketing taktikker. 

 

Oplægget bliver afholdt i forbindelse med E-handelskonferencen arrangeret af FDIH, torsdag d. 29. oktober. Tilmelding til konferencen og oplægget foregår via FDIH.dk.

KEY TAKE AWAYS

Et udpluk af resultaterne fra casen

  • +20.000 nye kunder
  • +1500 % i ROI
  • +50 topplaceringer på Google med en intensiv SEO indsats
  • Centralisering af data i en CDP, brugt til at målrette performance
Introduktion til FDIH

E-handelkonferencen 2020

Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH) afholder deres årlige E-handelskonferencen online i år, grundet Covid-19, med det meget passende nøgleord; “Omstilling” i fokus. 

 

FDIH sammensætter og serverer en stærk faglig menu, og godt krydret med unikke, virtuelle muligheder for at netværke med de andre gæster, får du en dag tilsat et ordentlig drys inspiration. En dag du ganske enkelt IKKE må gå glip af.

Talerrækken spænder fra internationale eksperter over skarpe digitale købmænd til visionære ledere. En gruppe af brancheførende eksperter, som KYNETIC naturligvis er en del af. 

 

Du kan finde hele programmet for konferencen her.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kasper Ebsen

CEO, Partner & Senior Consultant