Linkanalyse

Undrer det jer at I ikke er mere synlige i søgeresultaterne? Svaret kan meget vel ligge i jeres linkprofil, hvis I har skadelige indgående links eller en skæv linkfordeling som fører til en unaturlig linkprofil. Få udarbejdet en linkanalyse af vores dedikerede specialister inden for området.

Links er afgørende i Googles beregning af jeres organiske positioner

Når Googles algoritme vurderer, hvor i søgeresultaterne at jeres website placeres, er det ikke kun indholdet på jeres website som indgår i beregningen. Mere end 200 faktorer vejes og måles for, at Google sikrer de mest relevante søgeresultater ligger øverst på side 1. En af de faktorer er andelen af links samt hvilke links der peger ind på jeres website. Et link kan sidestilles med en anbefaling og deraf Googles metode til vurdering af autoritet. Hos KYNETIC har vi +15 års erfaring fra mere end 100 SEO vækstcases, hvor netop det at bygge kvalitetslinks med henblik på at højne autoriteten i Google, har været en af driverne til maksimal organisk synlighed.

Nutidens linkbuilding er en krævende disciplin

Linkbuilding er en disciplin som over de seneste år har ændret sig rigtig meget. Med nutidens søgemaskiner, som stiller store krav, kan det være direkte skadeligt at bygge de forkerte links, hvilket gør linkbuilding til en disciplin man bør være varsom med. En stor del af branchen benytter forældede teknikker til linkbuilding som fx spamblogs og PBN, der i værste fald resulterer i en Google penalty. Disse teknikker tager vi i KYNETIC afstand fra og fokuserer benhårdt på velsete og anerkendte teknikker.

Hvad er en linkanalyse og hvilke elementer indgår?

En linkanalyse er en dybdegående analyse af jeres indgående backlinks og linkprofil. Med en linkanalyse får I et øjebliksbillede af jeres linkprofil samt indsigt i hvorvidt denne er tilstrækkelig sammenlignet med konkurrenceniveauet. En linkanalyse er i høj grad med til, at danne fundament for en fremtidig linkbuilding indsats som har til formål, at skabe en ideel linkprofil med hyper-relevante links som matcher jeres forretningsområde. Nedenfor fremgår præcis de elementer som minimum indgår i vores linkanalyse hos KYNETIC:

  • Konkurrentanalyser og benchmarking af linkprofiler, herunder en backlink gap analyse med henblik på at finde relevante linkmuligheder 
  • Analyse af linktyper og fordelingen heraf
  • Udtømmende analyse af jeres ankertekster
  • Gennemgribende liste over “lost links” over tid
  • Komplet liste over indgående links til fejlsider
  • Analyse af jeres interne linkstruktur, herunder hvilke sider der sendes mest linkværdi til og hvorvidt dette stemmer overens med vigtigheden
  • Konklusion på baggrund af ovenstående inkl. skræddersyet handlingsplan specifikt til jeres virksomhed, herunder en konkret linkstrategi og konkrete linkmuligheder.

Vidste du at:

Jeres (potientielle) kunder har gns. 6-10 online touch points fra inspiration til køb. Flere undersøgelser peger på op mod 50, hvis kunderne ikke har hørt om jeres brand før.  Med andre ord kunderejserne bliver længere og kunderne hopper rundt mellem Google, sociale medier, mails, medier og enheder. Samtidig forventer mere end 70% af jeres kunder, at I kender dem og bruger deres data til målrettet/personaliseret markedsføring.

Derfor giver det ikke længere mening at arbejde med digital-marketing siloer, hvor I arbejder med eksempelvis SEO ét sted, Google Ads et andet og Facebook ads ét tredje. I KYNETIC nedbryder vi siloerne fra specialist-bureauerne og arbejder samtidig langt mere performance-orienteret end et klassisk mediebureau. Vi sætter kunderejsen i centrum og vores SEO-specialister fokuserer på hele kunderejsen, hvor indsatsen integreres med andre kanaler. Sammen med brug af automation og machine learning resultater det gns. i 20-50% bedre resultater for samme budgetter.

Forstå og stræb efter den ideelle linkprofil 

Når man vurderer hvorvidt en linkprofil er konkurrencedygtig, er der en række parametre som har afgørende indflydelse. Rigtig mange vurderer et websites autoritet og linkprofil baseret på Domain Rating, der er en bedømmelse fra 0-100 givet af linkanalyseværktøjer. Det er dog ikke et mål i sig selv at have en høj Domain Rating, i stedet er det et mål at have fx en stor mængde relevante backlinks og reffering domains. For at opnå den ideelle linkprofil bør I naturligvis være konkurrencedygtige på ovennævnte parametre, hvilket I bliver ved kontinuerligt at bygge links af høj kvalitet fra stærke domæner som selv har mange indgående links. Desuden bør I have fokus på at bygge links fra domæner med en stor mængde organisk trafik, som selv er indekseret på relevante søgninger og som IKKE er fra Bad Neighberhoods, som er betegnelsen for links fra website som linker ud til websteder af lav kvalitet. 

Få udarbejdet et linkprofil-analyse af landets førende SEO-eksperter

Idet linkbuilding er blandt de mest udfordrende discipliner inden for digital marketing, er det fordelagtigt at have fuld indsigt i jeres link-situation før en gennemgribende linkbuilding indsats. Baseret på en komplet backlink analyse, danner vi et fundament for en fremtidig linkbuildingstrategi og indsats. Trods kompleksiteten i at udføre professionel linkbuilding, er det i høj grad essentielt for maksimal organisk synlighed som iøvrigt er fuldstændig uhørt uden autoritet i søgemaskinerne.

Hos KYNETIC har vi stor ekspertise i linkbuilding og hjælper ambitiøse virksomheder med at vækste, få flere kunder, større markedsandele og med at skabe profit igennem øget organisk synlighed. Vi har mange års erfaring inden for linkbuilding og har skabt +100 vækstcases for førende virksomheder i Norden.

Kontakt os i dag og sikr at jeres linkprofil ikke er skyld i lav synlighed

Er I i tvivl om hvorvidt jeres lave synlighed kan skyldes en tvivlsom linkbuilding indsats indeholdende skadelige links, eller ønsker I blot at få klarlagt den rette linkbuildingstrategi for jer, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi har et team af 100% dedikerede SEO specialister som er blandt de dygtigste specialister landet, og som er klar til at udarbejde en analyse af jeres linkprofil og varetage jeres linkbuilding og søgemaskineoptimering

KYNETIC er alt andet end et traditionelt SEO bureau, vi er jeres datadrevne samarbejdspartner med stor forretningsforståelse og ekspertise i kunderejser, automation og AI. Ønsker I et samarbejde med forretningsmæssig sparring og organisk vækst baseret på avanceret søgemaskineoptimering og de bedste linkbuilding teknikker, så tag kontakt til os allerede i dag, så vi kan lægge en strategi for netop jeres forretning.

★★★★★

 

Nyeste virksomheder der har valgt KYNETIC

Brug for hjælp til jeres forretning?

Vi kan også hjælpe jer med

Digital Strategi

Vi laver både 360 graders digitale strategier og separate kanalstrategier med fokus på målbar vækst via indsigt i kunderejser, forbrugeradfærd og realistiske roadmaps.

Analyse og indsigt

Vores analytics-team kombiner webanalyse med business intelligence og predictive analytics for at give netop den indsigt, der sikrer, at der kan skabes de bedste resultater.

SEO

Vores omfattende SEO-framework sikrer dig øget synlighed og øget trafik fra Google og Bing. Frameworket består af 5 essentielle områder i en forretningskritisk SEO-indsats.

SEM

Med vores SEM-framework og best-in-class annonceringsværktøjer skaber vi klare målbare resultater på tværs af brancher med intelligent annoncering i Google Adwords, Google shopping, Bing Ads og retargeting.

Digitalt medieindryk & Display

Vi arbejder både top-funnel med at øge brand/produktkendskab og low-funnel med fokus på konverteringer. Vi arbejder med display-annoncering (RTB), dynamisk banner-udvikling, Youtube, native-ads, video-prerolls, in-app-ads og remarketing-setups.

Email & Automation

Med dyb specialisering i email-marketing og marketing-automation lige fra rekruttering og automatiske flows til data-management, inbound-marketing og multi-channel marketing automation setups, skaber vi relevans, leads og forretning på tværs af kunderejsen.

Sociale Medier

Vi skaber salg, leads, øget kendskabsgrad og forbrugerindsigt via de sociale medier. Vi er bl.a. specialiseret i avanceret annoncering på Facebook og retargeting, Instagram ads, Linkedin og Snapchat.

CRO

Med fokus på øget omsætning, engagement og optimale brugeroplevelser, arbejder vi med at forbedre forbrugerens digitale oplevelser igennem UX-optimeringer, splittest, personalisering og analyser, som leder til mere salg og øget loyalitet. 

Content Marketing

Content er typisk en essentiel del af en digital marketing strategi. Vi hjælper med, ved brug af data og indsigt, at skabe og distribuere content til de rette brugere/segmenter, på det rette sted, den rette tid og i den rette kontekst. 

Growth Hacking

Growth hacking handler om at tænke kreativt med data og skabe eksplosiv vækst. Vi kombinerer kreativitet med digital marketing virkemidler til at få dit produkt, app eller service ud til flere og ultimativt vækste jeres forretning hurtigere.

Amazon & Affiliate

Vi hjælper med at afsætte og markedsføre jeres varer i eksterne salgskanaler såsom Amazon, affiliate-websites og markedspladser. Typisk med fokus på højest mulig ROI.

Strategi & Sparring

Med udgangspunkt i vores viden, erfaringer og teknologier, yder vi løbende rådgivning til virksomheder, der ønsker sparring om deres digitale indsats, muligheder og udfordringer fra førende specialister.