LINKANALYSE

Få et øjebliksbillede med Linkanalyse

Undrer det jer, at I ikke er mere synlige i søgeresultaterne? Svaret kan meget vel ligge i jeres linkprofil. Få udarbejdet en linkanalyse af vores dedikerede specialister inden for området.

Kontakt os

Komplet backlink analyse og hyper relevant links, danner fundament for en datadrevet linkprofil

Ram toppen af søgemaskiner, opnå relevant synlighed og mød kunder først i kunderejsen

Ingen siloer, fuld transparens, højere relevans, mindre støj og større afkast

Hvad arbejder vi med

Analyse af indgĂĄende backlinks & linkprofil

En linkanalyse er i høj grad med til, at danne fundament for en fremtidig linkbuilding indsats som har til formål, at skabe en ideel linkprofil med hyper-relevante links som matcher jeres forretningsområde.

En linkanalyse er en dybdegående analyse af jeres indgående backlinks og linkprofil. Med en linkanalyse får I et øjebliksbillede af jeres linkprofil samt indsigt i hvorvidt denne er tilstrækkelig sammenlignet med konkurrenceniveauet.

 

Når Googles algoritme vurderer, hvor i søgeresultaterne at jeres website placeres, er det ikke kun indholdet på jeres website som indgår i beregningen. Mere end 200 faktorer vejes og måles for, at Google sikrer de mest relevante søgeresultater ligger øverst på side 1. Én af de faktorer er andelen af links, der peger ind på jeres website. 


Hos KYNETIC har vi +18 års erfaring fra mere end +100 SEO vækstcases, hvor netop det at bygge kvalitetslinks med henblik på at højne autoriteten i Google, har været en af driverne til maksimal organisk synlighed.

Et link kan sidestilles med en anbefaling og deraf Googles metode til vurdering af autoritet.

Fremtidens digitale vindere vælger KYNETIC

Vi er anerkendt for vores digitale marketing af en lang række glade kunder baseret på samarbejder og vækstcases hvor dybdegående linkanalyser har været en central del af indsatsen.

Hvordan arbejder vi med

FĂĄ den ideelle linkprofil

Linkbuilding har de seneste år har ændret sig meget, og vi anbefaler derfor altid en linkanalyse, inden en linkbuilding-indsats. Med nutidens søgemaskiner, kan det være direkte skadeligt at bygge de forkerte links. Derfor er det yderst fordelagtigt at have fuld indsigt i jeres link-situation før en gennemgribende linkbuilding-indsats.

En stor del af branchen benytter forældede teknikker til linkbuilding som eksempelvis spamblogs og PBN. Disse forældede metoder kan i værste tilfælde resultere i en Google penalty.

 

Disse teknikker tager vi i KYNETIC afstand fra, og fokuserer benhårdt på velsete og anerkendte teknikker. Vi benytter os altid af den nyeste teknologi baseret på data, automation og AI. Det sikrer at vi altid kan hjælpe jer, med at nå toppen af Google, få en høj ROI og opbygge det optimale marketing setup.

 

Vi har gennemarbejdet en liste med de elementer, som vi mener altid bør indgå i en linkanalyse og som danner grundlag for en skræddersyet handlingsplan specifikt til jeres virksomhed, herunder en konkret linkstrategi og konkrete linkmuligheder.

 

Key elements i linkanalyse
Konkurrence analyse

Konkurrentanalyser og benchmarking af linkprofiler - backlink gap-analyse med henblik pĂĄ at finde relevante linkmuligheder

Linktype fordeling

Analyse af linktype-fordeling og ankertekster 

Lost links

Gennemgribende liste over “lost links” over tid samt komplet liste over indgående links til fejlsider

Linkstruktur

Analyse af jeres interne linkstruktur - hvilke sider der sendes mest linkværdi til og hvorvidt dette stemmer overens med vigtigheden

Når det vurderes hvorvidt en linkprofil er konkurrencedygtig, er der en række parametre som har en afgørende betydning. Rigtig mange vurderer et websites autoritet og linkprofil baseret på Domain Rating, som er en bedømmelse fra 0-100 givet af linkanalyseværktøjer. Det er dog ikke et mål i sig selv at have en høj Domain Rating, i stedet er det et mål at have en stor mængde relevante backlinks og referring domains. 

 

For at opnĂĄ den ideelle linkprofil bør I naturligvis være konkurrencedygtige pĂĄ ovennævnte parametre, hvilket I bliver ved kontinuerligt at bygge links af høj kvalitet fra stærke domæner, som selv har mange indgĂĄende links. Desuden bør I have fokus pĂĄ at bygge links fra domæner med en stor mængde organisk trafik, som selv er indekseret pĂĄ relevante søgninger og som IKKE er fra Bad Neighborhoods – hvilket er betegnelsen for links fra website som linker ud til websteder af lav kvalitet. 

 

Trods kompleksiteten i at udføre professionel linkbuilding, er det i høj grad essentielt for maksimal organisk synlighed som i øvrigt er fuldstændig uhørt uden autoritet i søgemaskinerne. 

 

Læs mere om vores tilgang til linkbuilding her.

 

Tvivler I på hvorvidt jeres lave synlighed kan skyldes en tvivlsom linkbuilding-indsats der indeholder skadelige links, eller ønsker i hjælp til linkanalyse, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kasper Ebsen

CEO, Partner & Senior Consultant

eksperter

Danmarks førende eksperter hjælper jeres virksomhed med at skabe resultater

+18
ĂĄrs erfaring med digital marketing
+200
vækstcases er grundlag for vores erfaring
data-drevet marketing

Vi fĂĄr typisk 20-50% mere ud af jeres budgetter

Se alle fordelene
Søgemaskineoptimering

Typisk

25%

bedre rankings

SEM, PPC og social Ads

Typisk

30%

højere ROAS

RTB, display og medieindryk

Typisk

35%

øget awareness

Digital marketing strategi

Typisk

50%

højere ROI