Google Shopping

Specialister i intelligent Google Shopping

Som et af landets førende digitale bureauer, hjælper vi virksomheder med at vækste deres forretning gennem intelligent annoncering med Google Shopping. Vi driver nogle af landets største og profitable Shopping setups i både høj-kompetitive brancher og små niche-brancher.

Vi kombinerer brugen af data, automation og machine learning, benytter vi til maksimering af shopping annoncer
Vi optimerer alle aspekter af vores kunders Google shopping setup og sikrer vækst
Ingen siloer, fuld transparens, højere relevans, mindre støj og større afkast
Hvad arbejder vi med

Databaseret Google Shopping

Vi  fokuserer på altid CLV og dækningsgraden for konkrete produkt grupper, når vi opsætter vores shopping kampagner. Vi mener at disse faktorer er essentielle for optimale bidding strategier og korrekt investering.

Med vores team af nogle af branchens dygtigste SEM-specialister, kombineret med vores kompetencer inden for data, automation og machine learning, hjælper vi ambitiøse virksomheder med at få det maksimale ud af deres shopping annoncer, og sikre maksimal eksponering og høj ROAS. 

 

På tværs af markeder, produkter og landegrænser hjælper vi med skabe øget synlighed, trafik og konverteringer med Googles shopping annoncering. Det er altafgørende for, at vi kan skabe resultater, der hjælper kunderne med at vækste deres forretning, og etablere sig som markedsledende spillere.

Ved at arbejde med forskellige ROAS og CPA mål baseret på CLV og dækningsgrad, kan vi sikre, at vi:

 

  • Øger ROI
  • Har kontrol over spendet på produktgruppeniveau
  • Øger antallet af tilbagevendende kunder

 

Ved shopping er sammenligneligheden højere end normale søgeannoncer, og derfor er det ekstra vigtigt at finde det rigtige prisniveau. En ekstra faktor der gør det vigtigt for jer, er at Google prioritere produkter med høj CTR – og det er altid det billigste alternativ, der får den højeste CTR – så effekten af at have styr på denne del af sin forretning, kan ikke overvurderes.

Fremtidens digitale vindere vælger KYNETIC

Vi er anerkendt af en lang række kunder der er vækstet markant gennem et digital marketing samarbejde. Vores ekspertise inden for de forskellige SEO dicipliner, herunder lokal SEO, har resulteret i utallige vækstcases for vores kunders lokale synlighed.

Sådan arbejder vi med

Prissætninger & budjusteringer

Hos KYNETIC omfavner vi ny viden og ny teknologi, og derfor har vi også som nogle af de første, integreret smartbidding strategier som en essentiel del af vores arbejde med Google shopping og Google Ads generelt.

Typisk indgår vi i en dialog med jer omkring sortimentet, prisniveauet og konverterings-optimeringer på jeres site. Det gør vi, da det aldrig har været lettere for kunderne, at sammenligne jer med jeres konkurenterne. Jeres kunder researcher på tværs af flere marketingkanaler, og et intelligent Google Shopping setup inkluderer derfor samspil med optimeringer af hele jeres forretning og online indsats.

 

Når jeres produkter sælges på Google shopping, er prisniveauet en afgørende succesfaktorer, for om vi vækster vores kunders forretning og omsætning. Derfor ser vi det som en nøgle opgave, at rådgive vores kunder omkring deres muligheder, for at tage markedsandele med den rigtige prissætning. 

 

Ved at benytte alle de værktøjer Google stiller til rådighed for os, kan vi sikre at I ikke blot “gør som I plejer”, men opnår en essentiel fordel over jeres konkurrenter i markedet, når det kommer til Google Shopping. Google Shopping setup inkluderer derfor samspil med optimeringer af hele jeres forretning og online indsats. Ved at optimere alle aspekter at jeres shopping setup, øger vi relevansen, klikraten og omsætningen via shopping annoncerne. Det hjælper jer til at vinde deres branche, og sikrer dem en vækst via Google ads, hvilket er vores raison d’être.

eksperter

Danmarks førende eksperter hjælper jeres virksomhed med at skabe resultater

+18
års erfaring med digital marketing
+200
vækstcases er grundlag for vores erfaring
data-drevet marketing

Vi får typisk 20-50% mere ud af jeres budgetter

Se alle fordelene
Søgemaskineoptimering

Typisk

25%

bedre rankings

SEM, PPC og social Ads

Typisk

30%

højere ROAS

RTB, display og medieindryk

Typisk

35%

øget awareness

Digital marketing strategi

Typisk

50%

højere ROI