Content Marketing

Vi hjælper virksomheder med, at tiltrække flere kunder med relevant indhold, der skaber øget kundeloyalitet og højere CLV. Vi stiller skarpt på alle touch points i kunderejsen, og understøtter med relevant indhold i den rette kontekst.

Services > Content Marketing

Content Marketing skaber salg

Content Marketing handler om at levere værdi til kunder gennem relevant indhold, på rette tidspunkt, og i den rette kontekst. Det kræver derfor et skarp fokus på, hvem jeres kunder er (både demografisk og psykografisk), hvad de efterspørger og interesserer sig for, hvordan de konsumerer indhold, samt hvordan de bruger digitale platforme.

Kunder vil have indhold, ikke reklamer. 71 % af alle forbrugere ser negativt på annoncering med budskaber, der bærer tydeligt præg af markedsføring, og som har lav relevans. Især yngre (både generation Y og Z) er kritiske overfor annoncering. Ifølge McCarthy Group, stoler op mod 84% ikke på annoncer.

Kunder er også i højere grad blevet digitale eksperter, og søger uddybende information om et givent produkt, inden de foretager et køb. 88% af alle danske forbrugere starter deres køb ved, at undersøge varen på nettet først.

Når vi hos KYNETIC arbejder med content marketing, fokuserer vi på, at opkvalificere kunderne ved, at understøtte med relevant indhold frem til deres købsbeslutning. Vi afdækker hvilke emner, der er interessante, og skaber værdi for kernemålgruppen vha. en grundig efterspørgselsanalyse. Som nævnt, indleder 88% af alle forbrugere deres købsrejse via søgning online. Udover kommercielle nøgleord, identificerer vi de spørgsmål, ønsker, udfordringer og forventninger dine kunder har til dit produkt, og implementerer disse som personaer i din content marketing strategi. Den viden skaber grundlag for al content eksekvering, og skal overholde præmissen om, at levere værdi mindst tre gange, før man sælger.

Udover at arbejde meget med customer journey i forbindelse med content marketing, er det vigtigt at kende værdien af arbejdet, og værdien af jeres kunder. Især hvis jeres virksomhed sælger B2B og/eller komplekse produkter, som kræver overvejelse og tid, bør I have skarp fokus på den lange bane. Jeres kunder skal påvirkes mere end én gang, og det er her afgørende, at der løbende skabes værdi omkring jeres produkt/service med viden i form af:

  • Blogindlæg – I er eksperter på jeres fagområde, og det skal ikke alene kommunikeres, men også anvendes proaktivt overfor jeres kunder
  • Video – Op mod 92% af alle forbrugere med mobile devices, konsumerer videoindhold.
  • Infographics – Fortæl omkring komplekse/videnstunge emner, på en overskuelig og visuelt simpel måde
  • Referencer/anmeldelser – Har I eller jeres produkt fået anbefalinger fra andre tilfredse kunder, eller leveret til prominente kunder? Skab troværdighed ved, at lade andre rose jer
  • E-bøger – Lav gennemarbejdet indhold, som behandler et fagområde, branche, eller interessefelt.

For at beregne ROI med content marketing, arbejder vi altid med Customer Lifetime Value (CLV). Det er et ofte overset element, men ikke desto mindre afgørende i en målrettet content marketing indsats. Customer Lifetime Value handler om, at kende jeres kunders samlede værdi i den tid, de er kunde i din forretning. Bruger I den aktivt ifm. budgettering, kender I dermed værdien af en ny kunde, og derfor også den pris, I bør betale for en ny kunde.

I kan udregne jeres CLV med vores gratis CLV beregner.

Vores framework

Vores tilgang til arbejdet med content marketing er pragmatisk, og derfor arbejder vi ud fra et struktureret framework, som skaber den største værdi for vores kunder. Vi arbejder med tre stadier som hver især tjener formålet om, at modne kunden fra informationssøgning, hele vejen frem til køb:

Content marketing - Vores proces for at arbejde med målrettet content marketing

Dedikerede specialister

Vi er specialister i datadrevet content marketing, der sælger, og hjælper vores kunder med både rådgivning og sparring, såvel som planlægning og eksekvering.

Vores team af specialister tager jer i hånden fra det første stadie i processen, sikrer kvaliteten og kommunikation undervejs, og styrer jer sikkert i mål. Vi behandler jeres forretning, som var det vores egen, og derfor fokuserer vi altid benhårdt på bundlinjen. Det er den bedste løsning for jer, og derfor også for os – at vi aktivt tager ansvar for, at skabe de bedste resultater på bundlinjen med content marketing.

Services

Tilmeld dig KYNETIC Insight og hold dig opdateret på digitale trends, analyser og brugbare guides til jeres digitale vækst.

  • Vi er drevet af kunstig intelligens Verdens første og førende digital marketing bureau drevet af kunstig intelligens
  • Dyb viden og indgående erfaring +15 års erfaring med digital marketing og intelligent online annoncering
  • Vi skaber fremtidens digitale vindere +100 cases med 5-10X vækst af forretningskritiske KPI’er
  • Førende digital marketing konsulenthus Skandinaviens førende digital marketing eksperter

Brug for hjælp til jeres forretning?

Vi kan også hjælpe jer med

Digital Strategi

Vi laver både 360 graders digitale strategier og separate kanalstrategier med fokus på målbar vækst via indsigt i kunderejser, forbrugeradfærd og realistiske roadmaps.

Analyse og indsigt

Vores analytics-team kombiner webanalyse med business intelligence og predictice analytics for at give netop den indsigt, der sikrer at der kan skabes de bedste resultater.

SEO

Vores omfattende SEO-framework sikrer dig øget synlighed og øget trafik fra Google og Bing. Frameworket består af 5 essentielle områder i en forretningskritisk SEO-indsats.

SEM

Med vores SEM-framework og best-in-class annonceringsværktøjer, skaber vi klare målbare resultater på tværs af brancher med intelligent annoncering i Google Adwords, Google shopping, Bing Ads og retargeting.

Digitalt medieindryk & Display

Vi arbejder både top-funnel med at øge brand/produktkendskab og lower-funnel med fokus på konverteringer. Vi arbejder med display-annoncering (RTB), dynamisk banner-udvikling, Youtube, native-ads, video-prerolls, in-app-ads og remarketing-setups.

Email & Automation

Med dyb specialisering i email-marketing og marketing-automation lige fra rekruttering og automatiske flows til data-management, inbound-marketing og multi-channel marketing automation setups, skaber vi relevans, leads og forretning på tværs af kunderejsen.

Sociale Medier

Vi skaber salg, leads, øget kendskabsgrad og forbrugerindsigt via de sociale medier. Vi er bl.a. specialiseret i avanceret annoncering på Facebook og retargeting, Instagram ads, Linkedin og Snapchat.

CRO

Med fokus på øget omsætning, engagement og optimale brugeroplevelser, arbejder vi med at forberede forbrugerens digitale oplevelser igennem UX-optimeringer, splittest, personalisering og analyser, som leder til mere salg og øget loyalitet. 

Content Marketing

Content er typisk en essentiel del af en digital marketing strategi. Vi hjælper med, ved brug af data og indsigt, at skabe og distribuere content til de rette brugere/segmenter, på det rette sted, den rette tid og i den rette kontekst. 

Growth Hacking

Growth hacking handler om at tænke kreativt med data og skabe eksplosiv vækst. Vi kombinerer kreativitet med digital marketing virkemidler til at få dit produkt, app eller service ud til flere og ultimativt vækste jeres forretning hurtigere.

Amazon & Affiliate

Vi hjælper med at afsætte og markesføre jeres varer i eksterne salgskanaler såsom Amazon, affiliate-websites og markedspladser. Typisk med fokus på højst mulig ROI.

Strategi & Sparring

Med udgangspunkt i vores viden, erfaringer og teknologier, yder vi løbende rådgivning til virksomheder, der ønsker sparring om deres digitale indsats, muligheder og udfordringer fra førende specialister.

Vi er drevet af kunstig intelligens

Verdens første og førende digital marketing bureau drevet af kunstig intelligens

Dyb viden og indgående erfaring

+15 års erfaring med digital marketing og intelligent online annoncering

Vi skaber fremtidens digitale vindere

+100 cases med 5-10X vækst af forretningskritiske KPI’er og målsætninger

Førende digital marketing konsulenthus

Danmarks dygtigste specialister og konsulenter der fokuserer på jeres virksomhed