NYT: Tech i Marketing – Fremtidens teknologi præsenteret af branchens mest innovative personer – se alle interviews her

Fremtidens SEO bureau

SEO bureau gør op med silotænkning

Som Nordens eneste digital marketing performance bureau accelereret af data, automation og AI, hjælper vi ambitiøse virksomheder og organisationer med at vinde deres brancher og få det maskimale ud af deres digital marketing budgetter.

Vores tilgang til

Fremtidens søgemaskineoptimering

Øg andelen af relevant trafik og få flere kunder med Danmarks førende SEO bureau

KYNETIC er et professionelt SEO bureau, der med sine mange års erfaring og stærke resultater, er blandt de førende SEO bureauer på markedet. Vi hjælper ambitiøse virksomheder med at vækste, få flere kunder, større markedsandele og med at skabe profit igennem øget salg fra organisk synlighed.

 

Med et team bestående af landets dygtigste SEO specialister har vi skabt +100 SEO-vækstcases, og arbejder hver dag målrettet efter, at nå vores mål om topplaceringer for vores kunder. Et unikt hold med den rette knowhow kombineret med de bedste tools og de nyeste teknologier gør os i stand til at udføre en ekstraordinær SEO indsats, som øger andelen af relevante besøgende til jeres website fra organiske placeringer.

Aarhus- og Københavnbaseret SEO firma med store ambitioner

KYNETIC er med sine kontorer i hhv. Aarhus og København et landsdækkende SEO bureau, der primært hjælper og rådgiver mellemstore og store virksomheder med at lægge den rette SEO strategi for efterfølgende at eksekvere herpå. Samtidig skaber vi organisk synlighed for en række mindre virksomheder og scale-ups, med henblik på at vækste dem til større virksomheder.

KYNETIC er udover at være jeres foretrukne SEO bureau i hele Danmark, også jeres SEO samarbejdspartner på tværs af landegrænser. Er jeres forretning en international virksomhed der kommunikerer på flere sprog? Vi er specialiserede i international SEO og best practices inden for sprogversionering. Tøv derfor ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak, hvis I jagter øget synlighed på flere markeder.

Et strategisk og eksekverende SEO bureau

Hos KYNETIC har vi en metodisk, systematisk og grundig tilgang, der sikrer et veludført SEO arbejde. Vi udfører både strategiske og analytiske SEO opgaver, men er i lige så høj grad eksekverende.

Google og de resterende søgemaskiner har brug for en række oplysninger for at vurdere hvilke specifikke søgninger netop jeres søgeresultat er relevant for. Med mere end 15 års erfaring i SEO-branchen har vi et stort kendskab til hvilke krav søgemaskinerne stiller til et website dags dato. Derfor er vi overbeviste om, at vi kan vækste jeres forretning igennem øget organisk synlighed.

SEO firma med stor ekspertise i Aarhus og København

I hele KYNETIC’s eksistens har vi været beliggende i både Aarhus og København og har endvidere en stor andel aarhusianske og københavnske kunder. Derfor har vi udført rigtig mange Søgeordsanalyser, Tekniske SEO analyser, Onpage optimeringer samt bygget et væld af links og produceret content i lange baner for vores kunder i Aarhus og København.

Hos KYNETIC er vi eksperter i SEO og vil med vores team af landets stærkeste og mest kompetente specialister på området tage jeres forretning til nye højder gennem forbedrede organiske placeringer.

KYNETIC arbejder i høj grad med at skabe organisk synlighed, men er langt mere end et traditionelt SEO bureau og besidder endvidere en helt særlig kombination af førende eksperter inden for SEO og fremtidens teknologier. Vi rekrutterer kun de 1% dygtigste eksperter og talenter i branchen og specialiserer os som de eneste i, at få mere ud af digital markedsføring med data, automation og intelligens. Sagt mere præcist: Mindre snak, mere grundighed, bedre teknologi og mere forretning. Kombinationen af ovenstående medvirker til at vi i dag er blandt de bedste SEO bureauer i Danmark, der konstant leverer imponerende resultater for vores kunder.

Derfor skal I vælge KYNETIC som jeres SEO bureau

Vi anser os selv som meget mere end et SEO bureau. Vi er jeres samarbejdspartner, som rådgiver og sparrer med jer samt eksekverer på nye tiltag som vækster jeres forretning. Vi betragter jeres forretning som vores egen og gør vores bedste på alle tangenter for at opnå de mål vi sammen har sat.

Vi går højt op i transparens når det gælder SEO, lige så vel som vi gør i vores andre discipliner. Derfor inddrager vi i høj grad vores kunder i arbejdet og de processer vi går gennem, således alle parter opnår det fulde overblik over indsatsen. Dette gælder både hvilke opgaver der løses, hvordan setup’et performer samt hvilke nye tiltag der med fordel kan indføres.

Yderligere koncentrerer vi os om, at udføre et kompetent stykke arbejde på brancheførende niveau. Modsat rigtig mange andre SEO bureauer får du direkte kontakt til vores SEO specialister, der sikrer en præcis og effektiv rådgivning og efterfølgende eksekvering. Vores eksperter står altid til rådighed og kan træffes alle ugens dage hvis udfordringer eller andet dukker op. Jeres tilknyttede hold af SEO eksperter, vil alle få dyb indgående kendskab til jeres forretning, hvilket sikrer en forretningsforståelse udover det sædvanelige og dermed de bedste forudsætninger for en positiv vækstkurve.

SEO bureau gør op med silotænkning

Hos KYNETIC er vi modstandere af at arbejde med digital marketing i siloer, og derfor arbejder vi som standard med attributions modellering, som sikrer den mest optimale og præcise måling af de kanaler der bidrager til konverteringer.

Vi er desuden et SEO bureau med korte bindinger og har en stærkt holdning om, at vores kunder har krav på at eje al sin data selv. Endvidere udnytter vi den bedste teknologi, og har en hyper-resultatorienteret tilgang der medvirker til at vi skaber de resultater, dit tidligere SEO bureau ikke kunne levere.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Kasper Ebsen

CEO, Partner & Senior Consultant

Typisk over 50 slides med strategiske anbefalinger

Start med en analyse

Få en analyse af jeres digitale marketing indsats

Vi gør brug af vores gennemtestede frameworks, jeres data og viden fra vores arbejde vores kunder tværs af brancher.